• 瀏覽: 11,007
  • 回覆: 86
+3
以巴衝突正加劇惡化,加沙地帶5月11日繼續遭以色列軍方空襲,巴勒斯坦武裝組織哈馬斯(Hamas)發射火箭炮還擊,雙方均警告攻擊不會停止。面對局勢

美國佬明明話唔會為咗利益而對侵犯人權既行為沉默,點解而家又點許以色列人鎮壓巴勒斯坦人?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/624004/以巴衝突-美國智庫-若美國不向以色列施壓-攻擊行為不會停止

以色列和尾狗一起種族滅絕回教徒

世仇,冇藥可解。

呢啲明顯叫種族滅絕啦美國點解唔制裁你契哥啊?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-5-12 07:02 PM 發表
呢啲明顯叫種族滅絕啦美國點解唔制裁你契哥啊?
迫害者, 未算滅絕既...

世界虛偽到乜甘,香港捉幾個人就制,以色列死人,發導彈又無事,全世界無人出聲。。其實無論左右派,都系無好人。只為利益。反而平民有好人好事。國家性質無個好人

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-5-12 06:40 PM 發表
以巴衝突正加劇惡化,加沙地帶5月11日繼續遭以色列軍方空襲,巴勒斯坦武裝組織哈馬斯(Hamas)發射火箭炮還擊,雙方均警告攻擊不會停止。面對局勢

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210512/469125423880474624623057.jpeg/LfvMWUYZ7zM6HFo6qHv5bu2RJfQLAtitoAKJ96ACifc?v=w1280r16_9
因為以色列係佢老尾腦細

以色列果啲黃毛緑眼白皮嘅,根本就是假猶太人(可薩人)。真猶太人係土生土長嘅黑發,黑眼,皮膚偏黑嘅中東閃米特人種。

現在以色列果班白人嘅真正身份係可薩人,係約一千年前改信左猶太教的人種。佢哋嘅祖先從來不是在中東,而係來自高加索地區(即歷史上嘅可薩汗國)。佢哋去到巴勒斯坦搞所謂復國,係徹頭徹尾無恥大謊言。

上網搜尋"可薩猶太",會有非常詳盡嘅介紹。

又或者用YOUTUBE輸入“Khazars”(Khazars即可薩人),都有詳細介紹。最重要係,留言都指出,以色列果班黃毛綠眼嘅白人係假猶太人!

(見圖:Brian Cooley留言:他們崇拜路西法。。。他們裝成猶太人但其實他們不是猶太人)

真猶太人係土生土長嘅黑發,黑眼,皮膚偏黑嘅中東閃米特人種(即所謂黑猶太人)。一直都係喺中東生活,同其他閃族人千百年一向相安無事。

上世紀黃毛綠眼嘅假猶太白人(可薩人)入侵巴勒斯坦後,幾十年來,做盡一切人世間嘅壞事!!!!

附件

IMG_20201126_005438.jpg(116.31 KB)

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-5-12 07:07 PM 發表

迫害者, 未算滅絕既...
佢而家係將加沙炸到七彩啊

村上春樹:「假如這裡有堅固的高牆和撞牆破碎的雞蛋,我總是站在雞蛋一邊。」
好明顯,以色列係高牆,巴勒斯坦係撞牆破碎的雞蛋。
黃人好中意村上春樹嘅名句,不過講到以巴問題,黃人總是站在高牆一邊。

種族滅絕

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-5-12 07:29 PM 發表
村上春樹:「假如這裡有堅固的高牆和撞牆破碎的雞蛋,我總是站在雞蛋一邊。」
好明顯,以色列係高牆,巴勒斯坦係撞牆破碎的雞蛋。
黃人好中意村上春樹嘅名句,不過講到以巴問題,黃人總是站在高牆一邊。
蘇格蘭又想搞獨立公投
連登狗?
隻隻都叫施雅晴唔好撚搞事

美國就係想打世界大戰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]