• 瀏覽: 1,118
  • 回覆: 13

https://tw.appledaily.com/local/20171221/MGU7HOLFCDYULW765IR2CDAAFE/

毒果又有料爆台灣黑警d哪渣手法

插贜嫁禍丶貪心枉法樣樣衰嘢做齊

台北市警局信義分局偵查佐朱定邦涉嫌與同事扶修明為求辦案績效,趁查緝賭場時由扶員將槍彈放在賭場冰箱裏涉嫌栽槍;又以撤銷假釋為由要求假釋中的男子提供毒品績效。而朱員得知有賭客在賭場裏贏得巨款,夥同另3名男子恐嚇勒索55萬元等,桃園地檢署昨偵結,依涉嫌貪污治罪條例、毒品危害防治條例、誣告等將他們起訴,並要求加重其刑。
起訴書指出,台北市信義警分局偵查佐朱定邦(45歲,在押)、扶修明(男、48歲,25萬元交保)為求辦案績效,去年8月17日,利用至桃園市平鎮區新榮路查緝賭場之機會,由扶將具有殺傷力之槍彈放置賭場冰箱上方....

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 04:19 PM 發表

https://tw.appledaily.com/local/20171221/MGU7HOLFCDYULW765IR2CDAAFE/

毒果又有料爆台灣黑警d哪渣手法
插贜嫁禍丶貪心枉法樣樣衰嘢做齊

台北市警局信義分局偵查佐朱定邦涉嫌與同事扶修明為求辦案績效,趁查緝賭場時由扶員將槍彈放在賭場冰箱裏涉嫌栽槍;又以撤銷假釋為由要求假釋中的男子提供毒品績效。而 ...
仆街囉呆灣黑警又插贓枉法及貪污...
多合一又搵隻擘髀黃狗西想遮住個帖。

引用:
原帖由 moyy 於 12-5-2021 07:47 PM 發表

仆街囉呆灣黑警又插贓枉法及貪污...
多合一又搵隻擘髀黃狗西想遮住個帖。
台灣狗又搞d小動作正傻西

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 08:09 PM 發表

台灣狗又搞d小動作正傻西
呆灣狗好怕見到黑警啲雞料㗎!

引用:
原帖由 moyy 於 12-5-2021 08:16 PM 發表

呆灣狗好怕見到黑警啲雞料㗎!
咁就咪俾佢停

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 08:44 PM 發表

咁就咪俾佢停
毒果都有呆灣黑貪警啲料繼續爆!

引用:
原帖由 moyy 於 12-5-2021 09:15 PM 發表

毒果都有呆灣黑貪警啲料繼續爆!
仲有大把台灣毒果爆黑警嘢

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 09:24 PM 發表

仲有大把台灣毒果爆黑警嘢
啊~呆灣黒貪警俾毒果咬住真係大檸樂。

引用:
原帖由 moyy 於 12-5-2021 10:08 PM 發表

啊~呆灣黒貪警俾毒果咬住真係大檸樂。
毒果仲唔幫台灣黑警發揮到淋漓盡致咩

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 11:27 PM 發表

毒果仲唔幫台灣黑警發揮到淋漓盡致咩
台灣黑警妨礙司法公正

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-5-13 06:50 AM 發表

台灣黑警妨礙司法公正
多合一呆灣🐶睇到紥紥跳。

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 13-5-2021 06:50 AM 發表

台灣黑警妨礙司法公正
插贜又貪污一定要坐監

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-13 06:05 PM 發表

插贜又貪污一定要坐監
呆灣黑警貪污已犯法,
仲要插贓砌生豬肉....

引用:
原帖由 moyy 於 13-5-2021 09:40 PM 發表

呆灣黑警貪污已犯法,
仲要插贓砌生豬肉....
台灣黑警真的無法無天

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]