• 瀏覽: 1,163
  • 回覆: 7
+2
鄧炳強一哥
關懷下屬
提高士氣
呢個就係鄧炳強一哥
最成功的原因

區議會選舉點票工作仍在進行,剛上任一周的「一哥」警務處處長鄧炳強,繼接受《中央電視台》專訪為香港警察打氣,再於選舉日(24日)發出內部語音,讚揚他們在選舉日的專業表現,並對於有警員在這段日子超時工作30多個小時,甚至需要透過視像方式與家人聯繫表示「心痛」。
https://www.hk01.com/社會新聞/402097/新一哥鄧炳強發錄音讚下屬表現專業-心痛前線視像方式與家人聯繫

附件

Screen Shot 2021-05-12 at 9.38.34 AM.png(687.95 KB)

Screen Shot 2021-05-12 at 9.38.34 AM.png

*****黑玫瑰就係代表惡毒*******
請看清楚我的 紅玫瑰 是紅到發紫
引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-12 09:42 AM 發表
鄧炳強一哥
關懷下屬
提高士氣
呢個就係鄧炳強一哥
最成功的原因

區議會選舉點票工作仍在進行,剛上任一周的「一哥」警務處處長鄧炳強,繼接受《中央電視台》專訪為香港警察打氣,再於選舉日(24日)發出內部語音,讚揚他們在選舉日的專業表現,並對於有警員在這段日子超時 ...
慰問下屬 提高士氣 鄧炳強一哥

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-12 12:28 PM 發表

慰問下屬 提高士氣 鄧炳強一哥
鄧一哥呢招心理戰確係強。

引用:
原帖由 WongManTat 於 12-5-2021 09:42 AM 發表
鄧炳強一哥
關懷下屬
提高士氣
呢個就係鄧炳強一哥
最成功的原因

區議會選舉點票工作仍在進行,剛上任一周的「一哥」警務處處長鄧炳強,繼接受《中央電視台》專訪為香港警察打氣,再於選舉日(24日)發出內部語音,讚揚他們在選舉日的專業表現,並對於有警員在這段日子超時 ...
英明的上級保護及關心自己嘅下屬

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 03:53 PM 發表

英明的上級保護及關心自己嘅下屬
鄧炳強一哥我的偶像

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-5-12 10:58 PM 發表

鄧炳強一哥我的偶像
雖然有ot錢 警察寧願放假陪屋企人

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-5-12 10:58 PM 發表

鄧炳強一哥我的偶像
鄧一哥真係字字珠璣....

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 13-5-2021 06:57 AM 發表

雖然有ot錢 警察寧願放假陪屋企人
警察要付出勞力換取過時補水,係應得的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]