• 瀏覽: 1,185
  • 回覆: 12
+2
泛民狗議員
全部都係為反而反
唔係開會
只係玩抹黑+煽動仇警

中西區區議會上民主派議員葉錦龍提出臨時動議,譴責警務處處長鄧炳強監管警隊不力,縱容警察暴力,要求政府成立獨立調查委員會,並解僱鄧炳強,議案獲3分1議員贊成通過。動議時鄧炳強隨即離場,中西區民政事情專員黃何詠詩及其他政府代表亦離席。https://std.stheadline.com/realtime/article/1182385/即時-港聞-不認同中西區會動議解僱鄧炳強-政府指所有人員離席

附件

Screen Shot 2021-05-12 at 8.44.09 AM.png(326.32 KB)

Screen Shot 2021-05-12 at 8.44.09 AM.png

*****黑玫瑰就係代表惡毒*******
請看清楚我的 紅玫瑰 是紅到發紫
引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-12 08:46 AM 發表
泛民狗議員
全部都係為反而反
唔係開會
只係玩抹黑+煽動仇警

中西區區議會上民主派議員葉錦龍提出臨時動議,譴責警務處處長鄧炳強監管警隊不力,縱 ...
泛民狗根本就係玩滅口
有佢講冇人講
政府晚上回應指,十分重視區議會的意見,有關部門首長均會親自到區議會聽取意見。警務處處長今日出席中西區區議會的會議,聆聽及回應區議員的提問。 然而,政府不認同中西區區議會針對警方和警務處處長作出的臨時動議。該動議對警方作出不實的指控。政府不認同區議會的做法和動議的立場,故此所有列席的政府人員均離席。

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-12 08:49 AM 發表

泛民狗根本就係玩滅口
有佢講冇人講
政府晚上回應指,十分重視區議會的意見,有關部門首長均會親自到區議會聽取意見。警務處處長今日出席中西區區議會的會議,聆聽及回應區議員的提問。 然而,政府不認同中西區區議會針對警方和警務處處長作出的臨時動議。該動議對警方作出不實的指控。政府不認同區議會的做法和動議的立場,故此所有列席的政府人員均離席。
鄧炳強抉擇非常好

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-12 09:05 AM 發表

鄧炳強抉擇非常好
鄧炳強轉數快

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-12 08:46 AM 發表
泛民狗議員
全部都係為反而反
唔係開會
只係玩抹黑+煽動仇警

中西區區議會上民主派議員葉錦龍提出臨時動議,譴責警務處處長鄧炳強監管警隊不力,縱 ...
班曱甴區已完丶文宣狗只是圍爐取暖,
玩阿Q精精神,何德何能呀...

引用:
原帖由 WongManTat 於 12-5-2021 12:21 PM 發表

鄧炳強轉數快
對住呢班壞腦曱甴區議員 一哥真係應付自如啦

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 03:47 PM 發表

對住呢班壞腦曱甴區議員 一哥真係應付自如啦
犯狗最吾鐘意的,就是

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-5-12 08:48 PM 發表

犯狗最吾鐘意的,就是
有相為證的...

引用:
原帖由 moyy 於 12-5-2021 09:17 PM 發表

有相為證的...
一哥鄧SIR真係滿面正氣

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-12 10:01 PM 發表

一哥鄧SIR真係滿面正氣
所謂嘅黃色區議員 再唔敢同一哥開會

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-5-13 06:59 AM 發表

班曱甴區已完同多合一乃西狗一樣咁柒,
無料扮四條淨識抹黑梗係唔敢.....

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 13-5-2021 06:59 AM 發表

曱甴區已完同一哥爭咗好多班馬
根本冇得比梗係縮啦

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-13 05:07 PM 發表

曱甴區已完同一哥爭咗好多班馬
根本冇得比梗係縮啦
曱甴區已員玩埋d小學雞嘢與民生完全無關
九唔搭八當然俾一哥鄧SIR寸到盡啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]