• 瀏覽: 20,775
  • 回覆: 136
+3
引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-12 12:25 AM 發表
咦盲毛呢,快快快出來講2句
又想大做文章?

日日都有啦。

某國總統既秘書在辦公室枱底進行交易,咪又係咁。

👹港黑醫💀黑護💩無處不在🙄

引用:
原帖由 team123456 於 2021-5-12 01:00 AM 發表

無醫得,炒得好

香港應該照樣炒晒班罷工黑醫護
香港黑醫話有影下體自由

黑醫

深圳醫生叫貫雞?

匪夷所思

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-5-12 12:23 AM 發表
本月7日,一名女患者小林(化名)在豆瓣發帖稱被香港大學深圳醫院乳腺科男醫生黃某性騷擾,甚至收到黃某的下體照片。香港大學深圳醫院今天發佈消息稱,經調查後決定對黃某作出解聘的處理,即日起生效。...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210511/share_2021051122205293803.jpg

呢D咁小事 ...
係香港就冇事啦
調查番三年五載

情操高尚

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-5-12 01:25 AM 發表
影衰港大兩字 可恥的深圳醫院男醫生
一早衰左啦,而家叫暴大呀嗎,係人都識

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-5-12 12:23 AM 發表
本月7日,一名女患者小林(化名)在豆瓣發帖稱被香港大學深圳醫院乳腺科男醫生黃某性騷擾,甚至收到黃某的下體照片。香港大學深圳醫院今天發佈消息稱,經調查後決定對黃某作出解聘的處理,即日起生效。...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210511/share_2021051122205293803.jpg

呢D咁小事 ...
騷擾女病人,抵死😌😌😌

引用:
原帖由 starr 於 2021-5-12 12:44 AM 發表

hk 黑醫 style
一句講哂!天下烏鴉一樣黑!

深圳法律非常嚴厲,同一種人在香港法院,只要身穿黃衣,大叫「政治迫害」,就最多只會判社會服務令。

唔理係邊度,
總之犯了法就要炒,
沒什么出奇!

日日做到隻狗咁,唔被炒都自己辭職啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]