• 瀏覽: 3,599
  • 回覆: 43
+7
《蘋果日報》上周刊登學童參觀警察學院的照片,並聯繫到反對《逃犯條例》修訂風波,引起警務處處長鄧炳強連日來不點名抨擊。鄧炳

鄧處長,
「如果我告訴你香港沒有外部勢力干預,我在侮辱你的智慧」

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0420_00822_001.html

妓脅好快跳出嚟講:
立法假新聞法聞阻礙好多妓者創作新聞自由。。。
壓搾妓者生存空間。。。
阻礙新聞創作發展空間。。。

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-5-11 05:17 PM 發表
妓脅好快跳出嚟講:
壓搾妓者生存空間。。。
期待

很難想象爛果如果沒有假新聞,黃屍還會買嗎?

快手啦

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-5-11 06:00 PM 發表
很難想象爛果如果沒有假新聞,黃屍還會買嗎?
無野好報導!

最好參考返英美假新聞法黎立例,等班仆街黃媒黑記無野好講

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-5-11 05:05 PM 發表
《蘋果日報》上周刊登學童參觀警察學院的照片,並聯繫到反對《逃犯條例》修訂風波,引起警務處處長鄧炳強連日來不點名抨擊。鄧炳

鄧處長,
「如果我告訴你香港沒有外部勢力干預,我在侮辱你的智慧」

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210420/bkn-20210420213749116-0420_00822_001.html
一哥勇往直前。把香港過去20年解決吾到的事。一次搞好!

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-5-11 05:17 PM 發表
妓脅好快跳出嚟講:
壓搾妓者生存空間。。。
咁妓脅都妨礙文藝創作啦。
新聞創作發展咁蓬勃,天馬行空,好睇過小說、電影、電視,搶哂啲人才,仲有邊過願意投身文藝創作?
為咗保護香港嘅創意產業,防止被黑記壟斷,立假新聞法,刻不容緩!

毒果=假新聞

暗黃特首話歡迎假新聞,冇時間做藉口,香港人比佢害死

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-11 06:07 PM 發表
但有好多軍方文件證明拜登不是總統又認 係要上絞刑台才知定
星期5又1件老虎受刑~
皮蛋仔,藥唔能夠停,聽講當奴侵最近食開個隻唔錯,你可以試下

一日一毒果 真相遠離我

引用:
原帖由 hinfan 於 2021-5-11 06:06 PM 發表

無野好報導!
版版開天窗,毒果妓者完全唔識報真新聞,無野寫得出來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]