• 瀏覽: 20,908
  • 回覆: 182
呢D咪係無事搵事來搞.
入境處應該一早講佢家人已經走了佬, 
仲有乜好審.

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2021-5-11 05:08 PM 發表

呢個慘,俾人影到晒係自己跌死,冇得用黎老屈警察,所以冇乜人提冇乜人理
成家人走哂佬必有陰毛

着草

無論點死,都係抵死

好明顯係張國榮粉絲,跟住做啫。

引用:
原帖由 OOCL123 於 2021-5-11 05:25 PM 發表
一隻飛曱甴
唔知自己係無翼的曱甴

咁多聯想,講乜都得啦,人已死,仲有咁多猜測做咩

我覺得真係要將d 滿口歪理的邪教徹底剷除。
不然真係愈來愈多年青人受害。

死因:柒!
結論:抵撚死!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-5-11 05:04 PM 發表
呢個死因庭真係ON9喎, 呢隻曱甴自己跳樓, 現場拍晒片, 無論當時佢自己有乜撚嘢理念, 關其他人鳩事咩, 似乎呢個死因庭要判係屈政府逼死呢隻曱甴.  
次次都係睪丸雄

引用:
原帖由 paulchen 於 2021-5-11 05:09 PM 發表
好明顯死者係自尋短見
無人謀殺又唔係意外
佢屋企人兩個月就離港
似乎都係無眼睇
無眼屎乾淨盲

家人去左邊??

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-5-11 05:04 PM 發表
呢個死因庭真係ON9喎, 呢隻曱甴自己跳樓, 現場拍晒片, 無論當時佢自己有乜撚嘢理念, 關其他人鳩事咩, 似乎呢個死因庭要判係屈政府逼死呢隻曱甴.  
仲有個說法就係當時同佢講緊電話嘅時任立法會議員叫佢跳落嚟。

查吓家人目的地去咗邊?不過可能已經滅口

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2021-5-11 04:55 PM 發表

2019年6月15日傍晚,身穿黃色雨衣的反修例示威者梁凌杰,在金鐘太古廣場外牆墮樓身亡,終年35歲。死因庭原定昨日展開為期12日死因研訊,惟一名陪審員昨午向法庭表示,因語言不通而欲退出聆訊。裁判官高偉雄經考慮後希望有完整陪審團審訊,故解散原有陪審團,法庭今重新選出3女2男陪審員。

今早進行遴選時,一名男陪審員向法庭表示自己有幽閉恐懼症,不適宜在法庭環境內審訊。他獲豁免擔任陪審員,但須向法庭補交 ...
死於太on9