• 瀏覽: 3,706
  • 回覆: 89
本港近日因出現多宗涉及外傭的變種新冠病毒確診個案,強令全港37萬外傭本月9日前進行強制檢測,更計劃將接種新冠疫苗作為外傭

無能特衰政府攞700萬港人生命作賭注,放生臭雞賓妹臭雞印妹

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210511/bkn-20210511095747890-0511_00822_001.html

林鄭出名廢,遇少少阻攔就跪低,等中央代佢做,好出名下!

要打又鬧,唔洗打又鬧

暗黃林病跪得好舒服

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-11 12:18 PM 發表
要打又鬧,唔洗打又鬧
連續4日本地零確診又唔讚政府

今次都唔1算驚奇,前年9月,佢手握解放軍權,以為會出招揼班曱,怎知竟然是去跪低,先令人跌眼鏡!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-11 12:19 PM 發表

大家加油啦!快啲去打疫苗

引用:
原帖由 kobe36 於 2021-5-11 12:12 PM 發表
本港近日因出現多宗涉及外傭的變種新冠病毒確診個案,強令全港37萬外傭本月9日前進行強制檢測,更計劃將接種新冠疫苗作為外傭

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210511/photo/bkn-20210511095747890-0511_00822_001_01b.jpg?20210511114113

無能特衰政府攞700萬港人生命作賭注,放生臭雞 ...
點解要用跪低,唔可以用林鄭聽取民意???

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-11 12:19 PM 發表

屌4日就要like ?

一早唔玩野跟大陸和澳門,又點而家先得4日

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-5-11 12:21 PM 發表

或者用特首聽取民意及專家的意見,決定乜乜乜乜

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-5-11 12:21 PM 發表

民意係要強制打羅

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-11 12:23 PM 發表

或者用特首聽取民意及專家的意見,決定乜乜乜乜
冇錯,所以一睇標題就知係曱甴記者寫嘅。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-5-11 12:24 PM 發表

民意係要強制打羅
曱甴唔係呢

垃圾特首,快啲辭職啦,咁少事都跪,去新加坡打二針又自閹,香港比個暗黃特首害死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]