• 瀏覽: 20,681
  • 回覆: 245
+11
引用:
原帖由 banjo. 於 2021-5-11 11:23 AM 發表
9成9, 又係啲黃媒黑記.
好肯定係籃屍黎啦 , 見到自己偶像強姦完人冇手尾跟仲可以升職加人工 , 仲唔有樣學樣咩 , 佢應該怪自己點解唔係popo 

主動解決女傭的性苦悶,是一個善良的男人。

強姦都係第四權之一?

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2021-5-11 11:44 AM 發表

我要知情權!有片有真相!記協幫手啦喂,你d第四權呢
記脅 : 第四拳打贏咗知情拳

強姦犯入監獄會被打JJ

引用:
原帖由 9big 於 2021-5-11 11:12 AM 發表
警方港島總區重案組於今早(11日)6時許,在灣仔堅彌地街一單位內,以涉嫌強姦拘捕一名44歲男子,據悉,他是網媒記者。期間

網媒記者咁鍾意直播 但佢攪印印時又唔直播嘅

Btw 網媒記者都好高質喎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210511/bkn-20210511094408837-0511_00822_001.html
高登軍火佬?

黑記強姦印尼女傭

黑記...強姦...it's normal...nothing special 

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 11/5/2021 11:23 AM 發表

會唔會又係商業糾紛?
睇都似 一係唔岩數 一係走人數
無論真老強又好 交易完走數又好 條友品味都夠哂獨得

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-5-11 11:46 AM 發表

好肯定係籃屍黎啦 , 見到自己偶像強姦完人冇手尾跟仲可以升職加人工 , 仲唔有樣學樣咩 , 佢應該怪自己點解唔係popo 
咪撚on9啦
俾人拉嗰個係軍火佬呀

印尼女傭都攪,曱甴變態兼無人性

妓協唔出來譴責打壓新聞自由?

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-5-11 11:46 AM 發表

你D同類又令你失望, 可惜

涉多次強姦印傭 44歲「黃絲」網媒記者被捕

https://www.tkww.hk/a/202105/11/AP6099fae6e4b0c6fb6f6a8cfb.html
據悉,被捕男子為高登討論區記者、煽暴人士「軍火佬」,其過往亦有疑似性騷擾女性的記錄。上月復活節「黃圈」搞市集擺檔期間,「軍火佬」疑似性騷擾兩名睇檔的女「手足」,事後網上更傳出其中一名女「手足」被打到周身傷要入醫院的消息。事件被擺上「連登」公審,引起「黃圈」一輪罵戰。

黃記想攪姐姐中老美肺炎 再去打針 懶政府 呢個係計謀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-11 11:27 AM 發表
藍魷🙈⋯⋯白色人上身霸王硬上山莊
黃狗有無再7D

"據悉,被捕男子為高登討論區記者、煽暴人士「軍火佬」,其過往亦有疑似性騷擾女性的記錄。上月復活節「黃圈」搞市集擺檔期間,「軍火佬」疑似性騷擾兩名睇檔的女「手足」,事後網上更傳出其中一名女「手足」被打到周身傷要入醫院的消息。事件被擺上「連登」公審,引起「黃圈」一輪罵戰。"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]