• 瀏覽: 2,499
  • 回覆: 23
+3
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-5-11 11:04 AM 發表
巴勒昨晚發150支彈過以色列。今次真系有仗打
射火箭彈好似冇咩用,一來本身命中率唔高,二來以色列防空導彈都擊落咗9成

美英連巴勒斯坦都鬧?
以色列打人唔講?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-5-12 01:08 PM 發表

網軍為良知
個人覺得. 佢地覺得自己係為良知. 實際上佢地只講立場.
正所謂『黨同伐異』對錯從來唔重要. 自古至今都係一樣.

美國讚成對巴靳斯坦人羅興亞人種族滅絕,反對中國對維唔爾人改善生活,美國西方民主自由喎!

引用:
原帖由 super2030 於 2021-5-12 01:27 PM 發表
兩邊實力懸殊,中俄應該幫助巴佬打柒油菜佬
巴佬唔肯跟中俄,獨自同以國打,死硬啦。

引用:
原帖由 大比169 於 2021-5-12 01:40 PM 發表

射火箭彈好似冇咩用,一來本身命中率唔高,二來以色列防空導彈都擊落咗9成
巴區落後就要捱打。

巴人打死吧就

引用:
原帖由 paoon 於 2021-5-11 10:56 AM 發表
聯合國安理會5月10日緊急磋商東耶路撒冷局勢,輪值主席、中國常駐聯合國大使張軍稱,以色列警察和巴勒斯坦民眾發生嚴重衝突令人不安。張軍表示,中

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210511/468708379200589824759321.jpeg/oE8Oa-CItDSAVKOW-RimCaqQ4T3FdrzwI__0kiP_9JI?v=w1280r16_9 ...
無恥美國,強將東耶路撒冷劃畀以色列。喱個劃分,不但並無世界(五眼除外)認同,亦強奪巴勒斯坦喺東耶路撒冷立都嘅權利。更何況整個耶路撒冷都係以色列從巴勒斯坦人手中掠奪得嚟。
殺人掠地,似以色列內政嗎?

引用:
原帖由 paoon 於 2021-5-11 11:08 AM 發表

政府新聞辦發言人XXX表示,中共、俄羅斯、加拿大一些反以反猶太勢力打著人權幌子搞政治操弄,企圖人為製造所謂種族滅絕問題,破壞以色列安全穩定,阻礙以色列發展壯大。

XXX在XX出席外交部記者會,回應這些國家他表示,以色列巴勒斯坦族等少數民族人口一直持續增長,根據1995年至2019年的統計數字,巴勒斯坦族人口由200萬多人增至500多萬人,增幅約150%,高於全國人口和少數民族人口的增幅, ...
巴勒斯坦人被屠殺中...
巴勒斯坦土地被侵佔中...
聯合國通過決議,要求以色列停止“擴建”殖民區,停止掠奪巴人土地。
你反中反上腦,變咗腦殘?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]