• 瀏覽: 413
  • 回覆: 10
5月7日,中俄外長與美國國務卿布林肯(Antony Blinken)舉行在線會議,中俄外長對美國政府進行了批評,布林肯承認,近幾年來美國的某些行動,破壞

不是之前..直到現在還在破壞國際規則
原標題 :布林肯承認美國破壞世界秩序 中俄外長指責美方虛偽
新聞來源連結:
https://www.dwnews.com/全球/60239720/布林肯承认美国破坏世界秩序中俄外长指责美方虚伪

引用:
原帖由 hlover96 於 2021-5-10 02:35 PM 發表
5月7日,中俄外長與美國國務卿布林肯(Antony Blinken)舉行在線會議,中俄外長對美國政府進行了批評,布林肯承認,近幾年來美國的某些行動,破壞

https://media.dwnews.net/hk01/Yvy5bBNB23-k9lXZ_wyF5YSV7l8=/320*0/media/images/dw/20210430/464842990389563392452061.jpeg
...
🤔看了link內留言,有人講出重點,

4年換屆一次,4年前發生過所有事情都唔關我事,
咁即係屆屆都可以做犯法野,
屆屆換人當無事發生過,又從頭再來過。

如果做人都係咁就好,
每4年為一期,
殺人坐牢都最多坐4年,
或過了4年都捉唔到我,之後無權再捉我,有4年保護期,要在合法期內捉到我才算數。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-5-10 03:04 PM 發表

如果做人都係咁就好,
每4年為一期,
殺人坐牢都最多坐4年,
或過了4年都捉唔到我,之後無權再捉我,有4年保護期,要在合法期內捉到我才算數。
😂俄羅斯總統話:屆屆總統都選返我,
屆屆連任,屆屆都係我,
咁屆屆個事都依然關我事,
但你就4年轉換一次人,
咁味好着數?
唔公平!

美國好有佛家味道。今日的我不是昨日的我。我放下屠刀。

原新聞標題:布林肯承認美國破壞世界秩序 中俄外長指責美方虛偽
----------------------
香討 為啥 更改標題?怒

邪惡軸心使者布林很已經係 虛偽 醜陋 弄虛作假 煽動分裂 內戰 顏色革命 生靈塗炭 代名詞

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-5-10 03:04 PM 發表

如果做人都係咁就好,
每4年為一期,
殺人坐牢都最多坐4年,
係囉上屆做完嘅衰嘢然後拍拍屁股就可以走啦然後換咗第二屆又扮冇事發生過重新再嚟過!好似澳洲咁明明之前已經簽好晒合約簽好晒合同然之後換咗其他人可以直接取消都得,咁所謂民主國家有冇咁虛偽啊

引用:

如果做人都係咁就好,
每4年為一期,
殺人坐牢都最多坐4年,
民主選舉識玩一定係咁玩
而且A同B都係背後聽令同一群人, 玩晒!

你老美話得人,人家都可以話返你㗎,不是嗎

大大巴打落歐美白人面上.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]