• 瀏覽: 13,344
  • 回覆: 158
+2
其實槍支系運尼殤港打靶d黃人用嘅, 火箭同反坦克導彈系要尼炸左海怡半島同將軍澳工業城嘅漢奸走狗物業用嘅,

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-5-10 01:59 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210509/468120454708596736546830.jpeg/bD9NJdlvIV1_vCFPXyxZ67fiVk3FDT5Q64lHUOuJR1A?v=w1280r16_9

第五艦隊在聲明中指,這批軍火被發現,包括數以千計中國製56型突擊步槍、數以百計PKM機槍、狙擊步槍和火箭榴彈發射器、以及數 ...
下?
走私大量軍火,居然放走船員?
究竟老美係咪低能架?
定船員根本唔係走私?

自己友打劫自己友,CIA 最鐘意走私AK俾叛軍去攪革命!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-5-10 02:07 PM 發表
供應俾緬甸政府軍隊,用來屠殺反政府示威者
美國同澳洲佬就係!

呢啲唔係叫查走私,係搶掠

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-5-10 02:07 PM 發表
供應俾緬甸政府軍隊,用來屠殺反政府示威者
矇能,睇下世界地圖先出來七啦

人地買賣軍火犯了什麽國際法 你係憑什麽國際法在公海查獲別人的軍火

關你尾國佬撚事咩

地球最惡既海盜,美國。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-10 02:12 PM 發表
呢啲軍火是國家級才可以出售,國與國之間嘅交易 美國當然係非法充公
有某國外銷軍火未必就同某國有關
如果有中俄的正式出口文件美國點敢沒收?
就看有沒有國家肯出面認領
如果有國家出面又冇違反聯合國禁運決議唔到美國唔歸還
但估計美國就是有線報才敢去攔
亦看凖是非法交易冇人肯承認

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-5-10 01:59 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210509/468120454708596736546830.jpeg/bD9NJdlvIV1_vCFPXyxZ67fiVk3FDT5Q64lHUOuJR1A?v=w1280r16_9

第五艦隊在聲明中指,這批軍火被發現,包括數以千計中國製56型突擊步槍、數以百計PKM機槍、狙擊步槍和火箭榴彈發射器、以及數 ...
好明顯就是美國在地球的另一邊,打劫人家運送輕型武器的貨船

引用:
原帖由 peter925 於 2021-5-10 02:24 PM 發表
本來想搶口罩,失手搶咗啲無用嘅嘢。
點會冇用?美國用來供應手下的恐怖份子,然後又可以話手持中國武器的恐怖份子屠殺平民了

美國佬都經常走私軍火去台灣!大陸都要學下嘢,喺東海捉走私。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]