• 瀏覽: 4,594
  • 回覆: 18
--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
減少人口係好事

香港人口太多,走晒啲黃屍係好事

當年廠家移民,老闆 移民都未驚
而家打工嘅移民,驚乜?

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-5-10 02:28 PM 發表
當年廠家移民,老闆 移民都未驚
而家打工嘅移民,驚乜?
可能驚少咗好多天使

香港失業率去到六點幾,七點幾,會怕移民?

咪睇吓呢份工有冇人做囉!!

我到今時今日,都唔知道有咩人材,
香港有乜嘢人係唔可以取替?

講到經濟上,我佩服嘅張磊,如果香港政府可以請到佢入行會,香港經濟有得救!

其實,香港最重要係資本家領導,唔係企業家,資本家同企業家,其實係有少少分別㗎。

支持輸出曱甴,清潔香港運動!!!

如果係真,香港有救!

中國人足夠多,可以借此開枝散葉,500年後話唔定華人做埋英國元首

好似南非,精英,公務員移民驚乜?大把南非黑人頂上。

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-10 10:00 AM 發表
有說政棍又出黎吹嚇話移民潮好得人驚, 睇落應該係想造勢為推倒政府舖路.

就咁, 用個腦諗下, 咪只係直信呢啲吹嚇, 其實撇除咩黑暴流亡, 賣國搞手開拓開外戰線果啲低能野之外, 大家又有冇諗過出走原因可以有以下嘅類別?

- 正常港人, 已對一直以為係 "忠臣" 嘅民主邪教黨完全失望同跌眼鏡, 因為睇清楚其賣港賣國嘅真面目, 自己一直嘅行為同埋參與各樣嘅 "巔覆活動" 亦怕被其牽連, 所謂 ...
實驚啦大老
D人走左,政府班"人卜街"又有藉口引入D南亞啊,尼仔,巴基爛坦,啊差
而家D死尼仔紮鐵700$一日啊,我點爭啊

引用:
原帖由 香江人 於 2021-5-11 05:27 PM 發表
好似南非,精英,公務員移民驚乜?大把南非黑人頂上。
咪俾D垃圾人種搞到一獲粥LO

真係好驚,明明話有二百幻人,而家得小雞幾隻

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-10 10:00 發表
有說政棍又出黎吹嚇話移民潮好得人驚, 睇落應該係想造勢為推倒政府舖路.

就咁, 用個腦諗下, 咪只係直信呢啲吹嚇, 其實撇除咩黑暴流亡, 賣國搞手開拓開外戰線果啲低能野之外, 大家又有冇諗過出走原因可以有以下嘅類別?

- 正常港人, 已對一直以為係 "忠臣" 嘅民主邪教黨完全失望同跌眼鏡, 因為睇清楚其賣港賣國嘅真面目, 自己一直嘅行為同埋參與各樣嘅 "巔覆活動" 亦怕被其牽連, 所謂 ...
垃圾,移得少就驚了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]