• 瀏覽: 4,725
  • 回覆: 41
引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-5-10 08:26 AM 發表
母親節不少人會到酒樓飲茶食飯慶祝,但如果因事大鬧酒樓,甚至爆發罵戰,則十分掃興。網上瘋傳一條約4分多鐘短片,顯示疑似兩家人因爭枱飲茶而大打出手,酒樓職員亦無力阻止,嚇呆在場所有食客。

影片一開端便見到數名女子互扯頭髮,穿著黃色衣服的女子一直拉著黑色波點連身裙的女子,對面白衫男子見狀隨即拿起茶壺向黃衫女子狂扑,穿著西裝的酒樓職員嘗試站在兩人中間制止暴力,但似乎無補於事。及後黃衫女子在拿著硬物敲 ...
高汁

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-5-10 10:06 AM 發表

支那國人民的質素係咁架啦!
邊度唔會發生呢D事!? 另一邊有POST 話白人食霸王餐...
前排係咁發生針對華人既毆打事件...
邊個國家無衰人!!?
CHING D 質素都係咁架喇...

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-5-10 09:22 AM 發表

絕對係,香港人咁高尚絕對唔會發生依D事
一定係新移民啦.

而家壓力大,大家都好暴躁。

引用:
原帖由 金刀劍 於 2021-5-10 10:06 AM 發表

支那國人民的質素係咁架啦!
你父母都係黎自支那國!

黃衣大戰黑衣,即黃絲大戰黑暴,自己人鬼打鬼,可能爭黑金

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-5-10 09:09 AM 發表

HK人
東莞,但我聽唔明牠們up乜9。

點解無傳媒話政府抗疫不力

香港人壓力爆煲,飲茶都大打出手既

東莞

大陸片

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-5-10 08:26 AM 發表
母親節不少人會到酒樓飲茶食飯慶祝,但如果因事大鬧酒樓,甚至爆發罵戰,則十分掃興。網上瘋傳一條約4分多鐘短片,顯示疑似兩家人因爭枱飲茶而大打出手,酒樓職員亦無力阻止,嚇呆在場所有食客。

影片一開端便見到數名女子互扯頭髮,穿著黃色衣服的女子一直拉著黑色波點連身裙的女子,對面白衫男子見狀隨即拿起茶壺向黃衫女子狂扑,穿著西裝的酒樓職員嘗試站在兩人中間制止暴力,但似乎無補於事。及後黃衫女子在拿著硬物敲 ...
地球上又一次無聊當有趣

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-5-10 10:05 AM 發表
國內同胞心急飲茶
義士手足急飲埋呢餐明早上庭宣判

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]