• 瀏覽: 26,091
  • 回覆: 444
+13
引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2021-5-11 06:45 PM 發表

果D以為自己好愛國,根本係誤國
香港就係比呢D極端分子搞衰
黃絲藍絲都係咁pk
不問原由立埸行先

祝願果班恕天恕地既刁民,中美國肺炎,求生不得,求死不能!

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-5-11 07:36 PM 發表
感謝信入面有錢又會唔會撕爛佢
有錢同撕信係2回事
如果係我我會連錢都撕爛
要我食63餐垃圾喎
比錢可以補番?
中招個工人反而4日就可以出院唔使食垃圾
公平咩
其他無辜嘅人就受罪21日
始作俑者就4日出院

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-11 09:56 AM 發表

你系藍人?點解你覺得訂黃店可笑既?
果間出哂名,乜色都知佢垃圾啦下話

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-14 07:11 PM 發表

垃圾都有人食証明有市場,相反冇一間藍店出到名系因為群組消費力低
其實冇藍店,得黃店,同其他店,其他正常店舖做生意唔係靠吹,唔會九唔搭8又告急又籌旗,唔會歧視任何顧客,我好高興黃人可以活在開心既幻想中😚 佢地想扑爛香港但扮正義既一戰,輸左架啦,輸到屎忽都要賣,坐監既坐監,走佬既走佬,上法庭果啲個個都話腦有事,或傷或殘咁,

我。。。。真係好心涼呀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

好威?

引用:
原帖由 SonyT 於 2021-5-9 10:38 PM 發表
荃灣荃威花園R座及鰂魚涌康怡花園N2座,早前均出現N501Y變種病毒個案,政府遂於上周二(4日)要求同座所有住戶需要接受

疫苗出咗咁耐,香港先得嗰100萬人接種咗。仲有好多人都唔肯去接種疫苗,然後出事被捉去隔離又嘈,提早放你又嘈,做強制檢測又嘈,比人圍封又嘈,食肆限聚令又嘈,用安心出行又嘈,填紙仔又比假資料。香港人都無為過自己既呢片土地去盡返市民既責任去接種疫苗,唔接種既話,點做到群體免 ...
如果打疫苗先有5千蚊,咁就個個打喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]