• 瀏覽: 5,147
  • 回覆: 24
今日(9日)清晨5時44分,一名40餘歲女子於將軍澳煜明苑焜明閣高處墮下,倒臥大廈平台;保安發現報警。消防及救護員到場經

煜明苑真係第一次聽,原來係將軍澳居屋

40幾歲女咩事要死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210509/bkn-20210509061045759-0509_00822_001.html

唔係因為做過天使, 而知懺悔嘛??

上星期先有人係對面新寶城跳

將軍澳係曱甴聚居地

6成曱甴支持手足跳

40歳女,都無咁可惜

真係唔明白,點解咁多人嫌命長

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-9 10:26 AM 發表
40歳女,都無咁可惜
40碎對你黎講又真係等同阿婆級數,馬沙兄

願佢家人節哀順變

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-5-9 10:00 AM 發表
今日(9日)清晨5時44分,一名40餘歲女子於將軍澳煜明苑焜明閣高處墮下,倒臥大廈平台;保安發現報警。消防及救護員到場經

煜明苑真係第一次聽,原來係將軍澳居屋

40幾歲女咩事要死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210509/bkn-20210509061045759-0509_00822_001.html
跳樓唔緊要!
但係千萬不要被跳樓!
因為很多人要供出幕後人!
怕就怕係殺人滅口!

南無阿彌陀佛🙏

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-5-9 10:14 AM 發表
將軍澳係曱甴聚居地
又邊L到唔係呀onl79有事就曱甴,疴屎唔出都關曱甴事

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-10 10:37 AM 發表

又邊L到唔係呀onl79有事就曱甴,疴屎唔出都關曱甴事
山頂,淺水灣,深水灣,赤柱,中半山,東半山,西半山,布力徑,跑馬地,貝沙灣,九龍塘,加多利山,畢架山都唔係囉柒頭!有公屋,居屋咪有曱甴窮L囉!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-5-10 11:03 AM 發表

山頂,淺水灣,深水灣,赤柱,中半山,東半山,西半山,布力徑,跑馬地,貝沙灣,九龍塘,加多利山,畢架山都唔係囉柒頭!有公屋,居屋咪有曱甴窮L囉!
咁就証明你都係一隻死曱甴囉

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-10 12:26 PM 發表

咁就証明你都係一隻死曱甴囉
Sorry,我就係住香港島南區呀! 屋邨你住那一座呀?窮L先生?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]