• 瀏覽: 5,284
  • 回覆: 31
唔通解放軍潛艇一定要等開戰後再出海? 提前出去再開打唔得咩?  

刀不明白日美成日幻想中國會威脅佢地?大陸的每年軍費預算而言無美國多!日本就不知道了!但日本驚刀理解!幾十年前侵華,驚大陸報仇,但你日本仔如今無動作搞大陸,咁大陸又有咩原因開你拖?大陸不會拎包洗衣粉上聯合國話日本有大殺傷力武器而出兵咁底莊!

而家要出海都係成隊CVBG,佢以前嗰啲所謂封鎖嘅屎坑橋基本上已經冇用。

日媒!?
幾時變成日本自慰隊總指揮

有網民?

自慰隊不知道自己基地在解放軍導彈射程範圍內

潛艦位置一向係高度基密,就算非戰時期亦有潛艇係全世界唔同水域潛行候命。無人有會咁on  9 要等打杖先開始派潛艇出海驚死人唔知自己行蹤。

引用:
原帖由 sindwendy 於 2021-5-9 11:31 AM 發表
解放軍一早識海南島出發
毒媒不停報導中國潛艇係淺水區出公海,一出海即被反潛發現行蹤。中國海岸線咁長,如果真係咁大問題都會有其他位置出海,點會比你估到晒又乜都唔做等比人射。

引用:
原帖由 WPHo 於 2021-5-9 12:50 PM 發表
自慰隊不知道自己基地在解放軍導彈射程範圍內
根本日本全境都係導彈攻擊範圍內

引用:
原帖由 starr 於 2021-5-9 08:19 AM 發表
唔通解放軍潛艇一定要等開戰後再出海? 提前出去再開打唔得咩?  
出唔到深水區囉,地利環境,一出港就被全程監控

引用:
原帖由 starr 於 2021-5-9 08:19 AM 發表
點封鎖,日媒編輯部神風式封鎖?

引用:
原帖由 路人皆知 於 2021-5-9 03:58 PM 發表

點封鎖,日媒編輯部神風式封鎖?
日媒話解放軍基地都係淺水區,出深水區只有幾條路,可以埋伏唔准解決軍潛艇出去

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-9 03:55 PM 發表

出唔到深水區囉,地利環境,一出港就被全程監控
問題係解放台灣主動權在於大陸,解放軍可以先讓潛艇出去再開打呀,到時日軍黎封鎖隨時被打個前後包抄~

咁日媒知唔知現在有幾多潛艇伏在日本海附近, 監測自衛隊潛艇進出, 一旦開戰KO潛艇出日本海.

唔講仲以為淨係得潛艇可以打仗

鍵盤翻頁
左右