• 瀏覽: 21,010
  • 回覆: 168
  • 追帖: 1
+7
巴西布坦坦研究所(Butantan Institute)2月至4月在小鎮塞拉納(Serrana)進行名為「S計劃」的實驗,為98%合資格人士接種中國科興生物(Sinovac Bi

小喇叭
巴西總統之前話科興冇效
幫左佢多謝都冇句 重踩科興
又一尾帝傀儡 冇品至極

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/622562/中國科興疫苗丨巴西小鎮全民接種-抗疫見成效-生活漸回正軌

竟然唔用M國出品? 小心被制裁!

又係某絲人最唔仲意睇ge新聞

巴西總統親美反中
巴西醫療專家專重科學
所以出現政府罵中國疫苗無效,民間卻不斷接種接種並証明中國疫苗有效,上有政策下有對策的態度,傳承到外國了。

放兩個印度人去睇下點

引用:
原帖由 yuman 於 2021-5-9 07:44 AM 發表
放兩個印度人去睇下點
放你入去快啲見效

引用:
原帖由 yuman 於 2021-5-9 07:44 AM 發表
放兩個印度人去睇下點
印度男人定女人先?
兩個印度男人可能三日內輪姦巴西小鎮九成女人

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-5-9 07:57 AM 發表

印度男人定女人先?
兩個印度男人可能三日內輪姦巴西小鎮九成女人
咁未印毒傳播快過疫苗接種?
黃C就有話講 科興冇效
黃C黑暴真係冇人性 淨係識得播毒 又唔支持人去打針 讓世界秩序失控 黃C主子尾西人都叫人快啲打 港黃屎真係食屎遺害人間

印度大軍三天內到達現場。

中國疫苖掂,
我都打完兩支科興, 中國再出新的疫苖對付變種的, 記得顧埋香港人唔該!

黃絲表示係假新聞

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-5-9 00:16 發表
巴西總統親美反中
巴西醫療專家專重科學
所以出現政府罵中國疫苗無效,民間卻不斷接種接種並証明中國疫苗有效,上有政策下有對策的態度,傳承到外國了。

好難理解班反中亂港,唔打針點樣回復正常生活呢?

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2021-5-8 11:47 PM 發表
竟然唔用M國出品? 小心被制裁!
阿咪尼堅冇出口疫苗

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-5-9 12:16 AM 發表
巴西總統親美反中
巴西醫療專家專重科學
巴西聯邦制,只係媒體係咁報個總統反中既說話,地方政府就被代表了,好似外國人只睇到毒果新聞就代表香港,會以為香港人水深火熱行出街都會被公安拉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]