• 瀏覽: 3,101
  • 回覆: 17
+2
本港再有1人接種新冠疫苗後死亡。衞生署公布,截至今日(6日)下午4時,過去24小時,衞生署接獲醫院管理局呈報1宗死亡個案

垃圾疫苗又打死多咗一件

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0506_00822_001.html

46歲壯年

已有7人接種復必泰新冠疫苗後死亡。

高血壓就唔好打啦

人到中年身體機能話唔埋

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-5-6 09:49 PM 發表
人到中年身體機能話唔埋
唉,其實而家啲疫苗都唔知安唔安全。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-6 10:00 PM 發表

如果個人對藥物可能會敏感就有可能中果百分之幾既出事機率,
如果個人從未有過對藥物敏感,即係身體正常就唔會出事

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-6 10:00 PM 發表

其實自己知身體病歷應唔該應該博

引用:

冇事就唔好打, 韓國流感針都死五十幾人, 輕症根本唔洗醫, 隔離一排 自己會好返
打針死機會仲大過染病死

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-6 08:05 PM 發表
本港再有1人接種新冠疫苗後死亡。衞生署公布,截至今日(6日)下午4時,過去24小時,衞生署接獲醫院管理局呈報1宗死亡個案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210506/photo/bkn-20210506180541569-0506_00822_001_01b.jpg?20210506193646

垃圾疫苗又打死多咗一件:smi ...
也是沒有證據表明由疫苗引起

黑記標題唔會講復必泰

唔排除有人無知, 被廣告影響做儍事!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-5-6 10:11 PM 發表

冇事就唔好打, 韓國流感針都死五十幾人, 輕症根本唔洗醫, 隔離一排 自己會好返
打針死機會仲大過染病死
依家都未有針對性藥物醫治covid-19, 入到醫院都係聞氧氣和舒緩性治療咋!

死頂冇去睇醫生

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-6 08:11 PM 發表
46歲壯年
政府醫院實話又係冇關事
自己揀個原因:
三高,三低,太重太輕,飲過酒,食過煙
瞓唔夠,工作太忙,少運動

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]