• 瀏覽: 792
  • 回覆: 11
周狗龍又玩呢招,自己新舖開張日,就揾自己友向國安舉報就新舖有犯國安違禁品,咁國安警察就必定要上佢新舖封查,結果當然冇嘢啦(已解封,冇帶走任何嘢,冇拉人)

而周狗龍就已經一早call定記者,一早安排哂記招,仲一早安排哂facebook直播

周狗龍再派媒喺連登大聲疾呼,而家連登成班打手呼籲手足有冇細路仔/細路女,都口口去周狗龍嘅新舊店每人最少每日買1千蚊貨,一直買足一年

橋唔怕舊,最緊要班超蠢黃人受

其實係周狗龍自編自導自演呃黃人幫襯

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-5-6 06:40 PM 發表
周狗龍又玩呢招,自己新舖開張日,就揾自己友向國安舉報就新舖有犯國安違禁品,咁國安警察就必定要上佢新舖封查,結果當然冇嘢啦(已解封,冇帶走任何嘢,冇拉人)

而周狗龍就已經一早call定記者,一早安排哂記招,仲一早安排哂facebook直播

周狗龍再派媒喺連登大聲疾呼,而家連登成班打手呼籲手足有冇細路仔/細路女,都口口去周狗龍嘅新舊店每人最少每日買1千蚊貨,一直買足一年
有細路先可以追求聞煮?冇細路既都要日日幫襯一千黎派街坊,先算係高汁聞煮人士…… 😎

引用:
原帖由 20031210 於 2021-5-6 07:02 PM 發表

有細路先可以追求聞煮?冇細路既都要日日幫襯一千黎派街坊,先算係高汁聞煮人士…… 😎
咪係,黃人錢最易呃

引用:
原帖由 20031210 於 2021-5-6 07:02 PM 發表

周狗龍故意整成咁糢糊,然後周狗龍自已或派自己友報國安,嚟製造新聞呃黃人生意

整到咁糢糊畜然證據不足啦

周狗龍呃黃人幫襯嘅目的已達,梗換招牌啦,仲大大聲話俾警察威脅換招牌添啦

周狗龍本來周街數俾大耳窿追斬,又爭多間銀行、財務公司巨債

走投無路時,周狗龍靈機一觸,將細路店扮成黃店,又不斷自編自導自演製造新聞、製造黃人曱甴輿論,果然細路店由大蝕變成大賺

所以全世界最易呃就係黃人曱甴錢

根本係周狗龍自己舉報自己嚟自製新聞

一早call定傳媒

一早預備定開記招

一早開哂facebook直播

未有警察嚟,就係連登話警察封查咗舖(呢度班周狗龍媒做早咗,所以穿哂崩,但班連登曱甴竟然穿哂崩都呃到)

黃屎點解會比人叫黃屎
咪就因為蠢到好似一舊屎囉
比人呃完仲要忍住眼淚話唔好搞分化

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2021-5-6 07:55 PM 發表
黃屎點解會比人叫黃屎
咪就因為蠢到好似一舊屎囉
比人呃完仲要忍住眼淚話唔好搞分化
咪係

警察未嚟封查舖之前,連登就有人不慎早咗開主題話被警察封查咗舖,呢度已經證據確鑿根本係周狗龍自己舉報自製新聞

佢係度摸緊底

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-5-6 06:40 PM 發表

中共連D咁蠢的黃人都煽動唔到,咪仲死?
漢族人由96%變成不足40%
仲有人支持中共,咪仲蠢?
世界就係咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]