• 瀏覽: 33,696
  • 回覆: 287
+8
如果毒果報一定唔會開名,只會話男子打疫苗8天後死亡

7人接種復必泰新冠疫苗後死亡。大約 7 萬個有一個。

呼籲所有人去打科興 死遠D

東方垃圾報日日唱衰疫苗,毒果 2.0想攬炒。想病毒千秋萬代。

吸煙 + 二高。。格外考慮, 或乘機戒煙。。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-5-6 06:55 PM 發表
又一件傻閪打針死。你要送死都冇辦法。一早話左唔針最安全。而家打針瓜左27件,命又冇獎金派彩又冇
人都走了 但你仲唔尊重人 講出咁嘢 你唔打唔代表唔會有報應 小心做人

引用:
原帖由 xesxes 於 2021-5-6 09:18 PM 發表
東方垃圾報日日唱衰疫苗,毒果 2.0想攬炒。想病毒千秋萬代。
「奪命針」新聞不斷, 政府想谷針, 有難度!

引用:
原帖由 mwt 於 2021-5-6 09:08 PM 發表

未必,只係因為打科興係年長嘅人多,基本上年青人大部份都打復必泰
但伏必DIE 死個幾個都係莊年人

打科興又好復必泰都好,起碼做了公民責任,唔好學果班小黃人幸災樂禍!好多國家疫苗都搶唔到,我地就免費都唔打,身在福中不知福,多得依d報紙日日制造恐慌!

引用:
原帖由 央走 於 2021-5-6 08:44 PM 發表

下,唔揾個大姑娘開心下?
暴動同疫情, 令我收入好差, 無錢叫雞.

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-5-6 06:32 PM 發表
本港再有1人接種新冠疫苗後死亡。衞生署公布,截至今日(6日)下午4時,過去24小時,衞生署接獲醫院管理局呈報1宗死亡個案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210506/photo/bkn-20210506180541569-0506_00822_001_01b.jpg?20210506181724

千奇唔好再相信西鬼白皮疫苗,當初巳有報告說出復必泰 ...
香港🇭🇰政府有無話同打針💉無關係呀🤭?

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-5-6 06:32 PM 發表
本港再有1人接種新冠疫苗後死亡。衞生署公布,截至今日(6日)下午4時,過去24小時,衞生署接獲醫院管理局呈報1宗死亡個案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210506/photo/bkn-20210506180541569-0506_00822_001_01b.jpg?20210506181724

千奇唔好再相信西鬼白皮疫苗,當初巳有報告說出復必泰 ...
RIP🙏

伏必die

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-5-6 09:20 PM 發表

「奪命針」新聞不斷, 政府想谷針, 有難度!
日日有人死,唔通打咗唔使死,每年突然身亡者,平均有七千多,70天約為一年的五分一,巳有千多人自然過身,過百萬人打咗,只有幾十人,完全屬正常數,東方狗 其心可誅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]