• 瀏覽: 33,624
  • 回覆: 287
+8
伏必die又贏1:0。。。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-5-6 06:55 PM 發表
又一件傻閪打針死。你要送死都冇辦法。一早話左唔針最安全。而家打針瓜左27件,命又冇獎金派彩又冇
一個都唔派彩,D家屬制架啦

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-5-6 06:37 PM 發表
我前兩個星期都打左服必太, 呢幾日四肢發軟, 無力. 
咁你點同你女人交數?
定只係四肢發軟, 無力,中間個支就勁力十足

我打左科興後精力充沛老虎乸都比我打殘下星期打第二針好期待打多幾隻老虎乸

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-5-6 06:37 PM 發表
四肢發軟無所謂,最緊要鞭鞭有力

引用:
原帖由 atang 於 2021-5-6 07:36 PM 發表

咁你點同你女人交數?
定只係四肢發軟, 無力,中間個支就勁力十足
離左婚幾年了, 都是打飛機過日子.

林鄭間接害死人

引用:
最緊要中間果支有無力先?

呢啲時候,BioNTech 又變返做"內地及德國研發的復必泰新冠疫苗"了

都唔係即打即死。就不會是打疫苗才死。

引用:
原帖由 mickyhon 於 6-5-2021 06:32 PM 發表
本港再有1人接種新冠疫苗後死亡。衞生署公布,截至今日(6日)下午4時,過去24小時,衞生署接獲醫院管理局呈報1宗死亡個案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210506/photo/bkn-20210506180541569-0506_00822_001_01b.jpg?20210506181724

千奇唔好再相信西鬼白皮疫苗,當初巳有報告說出復必泰 ...
我估計復必泰唔係一般亞洲人體質會頂到

點解一定要加佢打過乜,咁講講到打針出事,有需要咁報導嗎?

今次班黑醫曱甴點講

無關😝, 什麼都無關😜, 關你叉事🤪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]