• 瀏覽: 2,371
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 larry64 於 2021-5-6 04:45 PM 發表
世衛審視科興和國藥疫苗效用,認為這兩款中國製新型肺炎疫苗對成年人有效,但副作用風險數據不足。
世衛策略諮詢小組的獨立專家對科興和國藥疫苗,在19至59歲成人的保護效用,表示有高度信心;但對60歲以上人士的效用不及成年人高;又認為接種兩種疫苗,特別是對60歲以上人士可能產生嚴重副作用的風險數據不足,其中對科興的數據「信心低」,對國藥的數據更是「信心非常低」。世衛正評估是否批准兩款疫苗的緊急授權。

...
他媽的

我們十四億人接種了也沒有問題
他們香港人也接種了數十萬劑,一樣沒問題
這么多數據不是數據嗎
不明世衛在乾什么

已經接打左兩針科興,無咩問題。

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-5-6 04:48 PM 發表

他媽的

我們十四億人接種了也沒有問題
他們香港人也接種了數十萬劑,一樣沒問題
這么多數據不是數據嗎
不明世衛在乾什么
美國佬話乜都得。衹能夠說中國未夠強大。。

引用:
原帖由 Man208 於 2021-5-6 04:50 PM 發表
已經接打左兩針科興,無咩問題。
你睇中國人自己就知崇洋媚外。中國人強起來。要鬼子學中文。說廣東話。普通話。

引用:
原帖由 ringoyyy 於 2021-5-6 04:57 PM 發表

你睇中國人自己就知崇洋媚外。中國人強起來。要鬼子學中文。說廣東話。普通話。
唔知點解
美帝要禁孔子學院 ?

引用:
原帖由 larry64 於 2021-5-6 04:45 PM 發表
世衛審視科興和國藥疫苗效用,認為這兩款中國製新型肺炎疫苗對成年人有效,但副作用風險數據不足。
世衛策略諮詢小組的獨立專家對科興和國藥疫苗,在19至59歲成人的保護效用,表示有高度信心;但對60歲以上人士的效用不及成年人高;又認為接種兩種疫苗,特別是對60歲以上人士可能產生嚴重副作用的風險數據不足,其中對科興的數據「信心低」,對國藥的數據更是「信心非常低」。世衛正評估是否批准兩款疫苗的緊急授權。

...
相反如果世衛批准緊急授權使用你打唔打呀

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-5-6 05:00 PM 發表

唔知點解
美帝要禁孔子學院 ?
因為怕中國強大。基辛格自己也說。重點是七國。美國人本身就是賊打劫起家。是中國話和平。假如當年鄭和學蒙古人咁,所有洋鬼子做中國人奴隸啦。荷蘭。西班牙。萄葡牙。英國。法國。何來說3道4。

大陸人自己都話科興唔掂

呢排興標題黨

呢D咪標題黨囉, 報告係講對60以上副作既數據不足所以列為信心低, 但本身藥廠就係一堆指引唔建議60以上及高風險人士接種, 個標題刻意刪走重要字眼

引用:
原帖由 ringoyyy 於 2021-5-6 05:06 PM 發表

因為怕中國強大。基辛格自己也說。重點是七國。美國人本身就是賊打劫起家。是中國話和平。假如當年鄭和學蒙古人咁,所有洋鬼子做中國人奴隸啦。荷蘭。西班牙。萄葡牙。英國。法國。何來說3道4。
如果學幾句中文
就會被中共洗腦
咁中共勁過耶穌

基保d標題 .....  誤導少次唔得既   

標題黨出沒,驚驚

引用:

...
如果話科興唔合格,咁打完嗰班應該好多地方都去唔到。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]