• 瀏覽: 4,347
  • 回覆: 29
+2
全文連結

原本整個四月遼寧號戰鬥群的長程遠航及美艦跟蹤,根本沒有很大不了的事,外國軍事專家更多是留意特別之處,但在各個KOL口中,則變成各種奇幻故事集大成,例如一般都會發生的原地停留,在他們口中會變壞引擎(但他們又解釋不了為何停一日後又可以高速航行);美艦一般常規及正常距離監視,就變成什麼亂入、打亂對方陣營,完全曲解現代海軍艦隻的編組及航行陣型;甚至連美軍HACK進操作系統令平衡舵損壞導致漂流都講得出(大佬,大型軍艦從來都不用可活動的減搖舵啊)……各種各樣的說法,其實是對真正軍事專家及愛好者的極大侮辱。
(PS. 袁小姐,請留意一下你爸爸,這個年紀的胡說八道,其實不太正常……)

什麼?我壞了引擎?

如果是燒山的話 我好樂意聽佢依盞明燈繼續吹

引用:
原帖由 sing189819 於 2021-5-6 02:43 PM 發表
如果是燒山的話 我好樂意聽佢依盞明燈繼續吹
嘩,佢次次吹親我都差D噴茶啊!

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-5-6 17:56 發表

嘩,佢次次吹親我都差D噴茶啊!
我真係好佩服你嘅耐性🙈

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2021-5-6 06:18 PM 發表

我真係好佩服你嘅耐性🙈
X2

對啲粉皮一律black list 了事

奸邪妖獸誤導蒼生,幸得高人澄清箇中真相。

袁家一門三傑 件件奸九

文宣唔緊要,好快見血

希望樓主多出一些有水準嘅評論,肅生果D會睇壞腦

以事論事 呢D垃圾航母算吧啦

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2021-5-7 11:53 AM 發表
以事論事 呢D垃圾航母算吧啦
以事論事,你連不同功能性的航母都唔識分(庫級一向是當防空母艦用),你又識得去邊?

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-5-7 12:39 PM 發表

以事論事,你連不同功能性的航母都唔識分(庫級一向是當防空母艦用),你又識得去邊?
咁咪即喺廢囉 👎

其實無必要提點某些人(蟲)  甚麼是對。 讓他們沉溺在美國那與牠們無關的強大。

引用:
原帖由 瓦良格hk 於 2021-5-6 02:21 PM 發表
全文連結

原本整個四月遼寧號戰鬥群的長程遠航及美艦跟蹤,根本沒有很大不了的事,外國軍事專家更多是留意特別之處,但在各個KOL口中,則變成各種奇幻故事集大成,例如一般都會發生的原地停留,在他們口中會變壞引擎(但他們又解釋不了為何停一日後又可以高速航行);美艦一般常規及正常距離監視,就變成什麼亂入、打亂對方陣營,完全曲解現代海軍艦隻的編組及航行陣型;甚至連美軍HACK進操作系統令平衡舵損壞導致漂 ...
呀軍事天才,咁—個航航戰鬥防衛網有幾大,最小都起碼400千米啦係咪?

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-9 04:41 PM 發表

呀軍事天才,咁—個航航戰鬥防衛網有幾大,最小都起碼400千米啦係咪?
delete

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]