• 瀏覽: 23,810
  • 回覆: 29
+23
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-5-7 08:29 AM 發表

估???
五毛消息咁落後 ? 歐美日都長期監視追蹤緊殘骸啦🤭🤭🤭

睇吓今次邊個國家遭殃……但最理想都係跌落北京上海😎👍🏼

引用:
原帖由 食指 於 2021-5-7 09:59 AM 發表

剛剛search下英文報導,英文版新聞真系都用“uuncontrolled”,到咗濕鳩台媒同黃媒口中就變成“失控”
"無法控制" 冇咩錯吖🤭🤭🤭

小農地攤英文 ??  

唔一定追住個Lost嚟睇的😎👍🏼

點解中蟈出唔到馬斯克 ?
點解中蟈做唔到哈勃望遠鏡 ?

因為小農思維 + 五毛糞青亂華囉🤭🤭

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-5-7 10:08 AM 發表
點解中蟈出唔到馬斯克 ?
點解中蟈做唔到哈勃望遠鏡 ?

因為小農思維 + 五毛糞青亂華囉🤭🤭
海軍俾人lead住20年
空軍俾人lead住30年
太空科技俾人lead住60年

R.I.P

附件

1.jpg(19.4 KB)

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-5-7 10:19 AM 發表
偷竊外國火箭技術還差一點點,未盡完美
可能Honeywell唔賣火箭圖紙俾大6。加上又冇高階晶片用咪大檸樂囉……

【缺美國晶片 中國火箭1個月內2次發射失敗】

引用:
原帖由 paoon 於 2021-5-7 10:27 AM 發表

要買的嗎?

你唔送圖紙唔送晶片比我,我咪做多幾次試驗,反正我又唔在意炸死幾多人。
嚴謹嘅歐洲,射失一次起碼檢討6個月!你睇大陸,兩個月內即刻再試射一次……

急功近利,唔死都冇用🤭

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-5-7 10:30 AM 發表

即係設計之初就已經不負責任,睇吓邊個唔好彩,跌落嚟掟中佢,各安天命?
墜落都有分技術高低。 今次明顯又露底……九成冇晶片用引致啦🤭

引用:
原帖由 藝之麗蕓 於 2021-5-7 11:25 AM 發表
火箭殘骸不受控?係唔係尾國發射完既火箭殘骸可以控制到佢飛行?
係。
不過好多五毛糞青唔知😄

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-5-7 01:56 PM 發表

寸得好,秒殺!

香討真係能人輩岀㗎!我見過有人話美國太空人幾十年前揀月球背面嚟登陸,唔見得光!

我笑到宜家!
我覺得有啲根據 ! 
因為中蟈個契弟金將軍登陸過太陽。。。傳聞佢都係揀夜晚登陸,避開太陽日頭高溫😎👍🏼

媽媽me呀🥶

附件

5ucnFPy.jpg(82.22 KB)

點亮夜胸🤭

https://youtu.be/Li0D5VuBfvM

附件

Screenshot_20210509-111606_Samsung Internet.jpg(120.76 KB)

Screenshot_20210509-111606_Samsung Internet.jpg

地中海?? 

好冷門……輸死人🙃
【最新】中國載人航天辦公室公布,長征五號火箭殘骸在今早10時12分開始重返地球大氣層,預計墜落地中海附近

五毛糞青去晒邊 ? 香港嘅自乾五飲完茶快啲上嚟推post啦😅

有傳印度洋……

附件

Screenshot_20210509-114210_Samsung Internet.jpg(57.49 KB)

Screenshot_20210509-114210_Samsung Internet.jpg

支那五毛對此”"不轉不評不發" 🤣🤣😂😅

有片

https://mobile.twitter.com/toiddeok/status/1391242528251269125

附件

Screenshot_20210509-125522_Samsung Internet.jpg(92.82 KB)

Screenshot_20210509-125522_Samsung Internet.jpg

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]