• 瀏覽: 12,298
  • 回覆: 210
+5
七國集團外長表示,中國侵犯人權及以經濟力量威嚇其他國家。 七大工業國的外長在會議後公報指出,非常關注新疆維吾爾及其他少數民族的待遇,包括強迫勞動及再教育營等,將會透過各種渠道應對。 七國集團外長又批評中國任意及強制性的經濟行為,促請中國遵守國際經濟法規,尊重人權及基本自由。

七國正在準備屠宰中國

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/七大工業國外長稱中國侵犯人權及以經濟力量威嚇-191335751.html

七國又幾時關心一吓阿拉伯世界被迫害既婦女...
同埋俾以色列人迫害既穆斯林
呢D唔係又當睇唔到丫

不招人妒是庸才

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-5-6 07:49 AM 發表
七國集團外長表示,中國侵犯人權及以經濟力量威嚇其他國家。 七大工業國的外長在會議後公報指出,非常關注新疆維吾爾及其他少數民族的待遇,包括強迫勞動及再教育營等,將會透過各種渠道應對。 七國集團外長又批評中國任意及強制性的經濟行為,促請中國遵守國際經濟法規,尊重人權及基本自由。

七國正在準備屠宰中國

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/七大工業國外長稱中國侵犯人權及以經濟力量威嚇-191335751.html
美國唔係任意性經濟行為?美國種族歧視嚴重,亞州人出街日日揾命搏,G6心甘做尾狗

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-5-6 07:49 AM 發表

七國正在準備屠宰中國

新聞來源連結:
當今世界中國人口佔約20%、工業生產力佔約30%,意思就係中國有能力靠自己過得比西方更好;西方現時的美好生活好大程度上靠中國人供養。

G7國家對中國企業作出制裁、禁止在本土營業、禁止賣入主要原件、及聯合抵制,算唔算係以經濟力量威嚇?
美國對難民要仔唔要乸,又有冇違反人權?

引用:
原帖由 阿卡2 於 2021-5-6 07:59 AM 發表
七國又幾時關心一吓阿拉伯世界被迫害既婦女...
同埋俾以色列人迫害既穆斯林
呢D唔係又當睇唔到丫
G7最愛看印度婦女強迫性行為

柒國集團只有抺黑中國, 才能生存.

七國集團.....成班黑社會會員....集結商討劈友咁,只不過劈的對象是中國~好有爛仔格!

佢哋講嘅美國咪做緊囉,講到人權美國入侵左幾多國家啊,講到經濟力量威嚇其實都唔使講啦大家心裏有數美國做緊乜嘢啦,連自己嘅所謂盟友北溪2都快俾美國搞到收皮

中國唔比人民染疫,侵犯人權,賣防疫物資比各國,以經濟力量威嚇佢地買嘢。

似七國集團想威嚇中國多 d 

反對西方造假新聞抹黑中國,
反對西方獨裁國際標準,中國有權制定國際標準,
反對西方假借人權威嚇中國,
反對西方介入中國內戰,統一是中國人的事,
反對西方支持香港恐怖主義,
反對西方干涉香港司法,

美國又用污衊這招數, 
上個月新疆抹黑失敗, 又用這這招, 美國真係無恥!!!

無証無據就話人侵犯人權,有証有據的就睜眼看不見!可悲的政治😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]