• 瀏覽: 14,159
  • 回覆: 161
+6
引用:
原帖由 老納 於 2021-5-5 05:40 PM 發表

我四月初已經打完兩針,但我仍然會做足預防措施的!
👍

引用:
原帖由 後天變態的雞翼 於 2021-5-6 11:44 AM 發表

香港所謂專家 馬後炮 鳩吹 仲識乜 人地有數據 有研究報告 香港班垃圾專家 有乜?  香港咁耐都系咁咪就因為有依班垃圾專家 想學大陸咁自由活動唔擔驚受怕 起碼要幾年 疫苗唔系重點 有腦人既建議同策略先有用 我系大陸都沒人強迫話要打疫苗 大部份人都被建議唔好打住 疫苗未成熟 抗體有幾耐仲系未知數 副作用又系未知
咪就係你班亳無分分析能力嘅人,信埋啲無謂嘅,先搞到香港今日咁,人哋以色列人一早打唒針你知唔知?大陸清咗零,根本就唔急打針你又知唔知?有數據?打針仲安全過你過馬路啊!唔信你自己睇下每日馬路上死幾多人先喇!

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-6 11:53 AM 發表

咪就係你班亳無分分析能力嘅人,信埋啲無謂嘅,先搞到香港今日咁,人哋以色列人一早打唒針你知唔知?大陸清咗零,根本就唔急打針你又知唔知?有數據?打針仲安全過你過馬路啊!唔信你自己睇下每日馬路上死幾多人先喇!
9唔撚答8 大陸靠疫苗清0? 以色列依家打晒又點? 每日感染人數少?  平均每日240以上 依樣證明咗咩 疫苗唔系解決方法  大陸既方法先系最有效

引用:
原帖由 後天變態的雞翼 於 2021-5-6 11:59 AM 發表

9唔撚答8 大陸靠疫苗清0? 以色列依家打晒又點? 每日感染人數少?  平均每日240以上 依樣證明咗咩 疫苗唔系解決方法  大陸既方法先系最有效
你肯唔肯禁足先?香港人肯唔肯禁足先?

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-6 12:01 PM 發表

你肯唔肯禁足先?香港人肯唔肯禁足先?
全球都可以封城 禁足 香港就唔得? 系政府敢唔敢做姐 但去到依家跟本唔系依個問題 系檢測廢  依個主題果3單 有一單系我fd個外傭黎 佢岩岩請番黎 隔離21日測驗左4次都沒 又沒去同朋友聚會 姐系政府檢測廢喇 吐下口水就當測左 有撚用咩 大陸全部系又鼻又喉 又抽血 外國黎仲要用肛探式 依d唔系政策廢系咩  依家疫唔疫苗完全沒關系 系嚴防境外 制定機制 有人隱瞞 就要重罰 咁先有用 你講埋d乜鳩廢水疫苗 有50-70 保護 又沒數據 9鳩 有咩用

引用:
原帖由 後天變態的雞翼 於 2021-5-6 12:12 PM 發表

全球都可以封城 禁足 香港就唔得? 系政府敢唔敢做姐 但去到依家跟本唔系依個問題 系檢測廢  依個主題果3單 有一單系我fd個外傭黎 佢岩岩請番黎 隔離21日測驗左4次都沒 又沒去同朋友聚會 姐系政府檢測廢喇 吐下口水就當測左 有撚用咩 大陸全部系又鼻又喉 又抽血 外國黎仲要用肛探式 依d唔系政策廢系咩  依家疫唔疫苗完全沒關系 系嚴防境外 制定機制 有人隱瞞 就要重罰 咁先有用 你講埋d乜鳩廢 ...
我唔係問你封城,我只係問你禁足

引用:
原帖由 後天變態的雞翼 於 2021-5-6 12:12 PM 發表

全球都可以封城 禁足 香港就唔得? 系政府敢唔敢做姐 但去到依家跟本唔系依個問題 系檢測廢  依個主題果3單 有一單系我fd個外傭黎 佢岩岩請番黎 隔離21日測驗左4次都沒 又沒去同朋友聚會 姐系政府檢測廢喇 吐下口水就當測左 有撚用咩 大陸全部系又鼻又喉 又抽血 外國黎仲要用肛探式 依d唔系政策廢系咩  依家疫唔疫苗完全沒關系 系嚴防境外 制定機制 有人隱瞞 就要重罰 咁先有用 你講埋d乜鳩廢 ...
仲有,如果你朋友係顧主,咁你朋友點解唔好好睇住佢,放佢出去周街玩?

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-6 12:39 PM 發表

仲有,如果你朋友係顧主,咁你朋友點解唔好好睇住佢,放佢出去周街玩?
你文盲? 我講緊我朋友個外傭由黎香港到依家都沒出過去聚會 系因為政府 由佢系外國黎香港隔離21 到依家 前後驗左4次都話沒事 我朋友仲要帶埋佢去做體檢都沒野 最後因為要全港外傭檢測 佢再去做一次先話原來佢本身黎香港前就感染左 抽血有抗體 依d系我朋友錯? 你腦殘少陣ok?

引用:
原帖由 後天變態的雞翼 於 2021-5-6 12:52 PM 發表

你文盲? 我講緊我朋友個外傭由黎香港到依家都沒出過去聚會 系因為政府 由佢系外國黎香港隔離21 到依家 前後驗左4次都話沒事 我朋友仲要帶埋佢去做體檢都沒野 最後因為要全港外傭檢測 佢再去做一次先話原來佢本身黎香港前就感染左 抽血有抗體 依d系我朋友錯? 你腦殘少陣ok?
原來係咁,你似文盲多啲喎!你加返啲標點符號先喇!你編#155我真係睇唔明!

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-5-5 06:31 PM 發表
復必泰研發唔提美國,方向報怕美國嬲定係收咗着數
凍謊黑報收美國黑金

又要研發疫苗對抗變種

多得全港死臭雞賓妹、死臭雞印妹、死印度南亞狗、不過最重要多謝個癲婆同一眾狗官逆向思維,死臭雞賓妹、死臭雞印妹幾千個圍埋除晒口罩食野吹水跳舞無人去執法,但香港人出街食飯多一個人都要又拉又鎖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]