• 瀏覽: 9,800
  • 回覆: 76
+5
引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-5-6 05:40 PM 發表

袋鼠國不知道哪裡來底氣來叫板中國?它只不過是美國一條狗罷了!
但都起碼有自知之抈,咁寒酸的軍力嗡埋d咁白痴說話,真係弱智都應有個譜啦!

引用:
原帖由 archress 於 2021-5-6 06:08 PM 發表

不過我認為,因為有囚犯基因遺傳,所以打起上嚟,都可能會幾兇狠下嘅!
山長水遠,佢能夠點打喎?

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2021-5-6 06:54 PM 發表

山長水遠,佢能夠點打喎?
澳洲發夢才覺自己可以對勢均力敵,幾支東風41已可以將澳洲在地圖上抹去!

澳洲佬仲硬膠膠的!

這是講俾當地國民聽。
明知唔會開戰。這個假話咪唔會拆穿囉。

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-5-6 07:55 PM 發表
這是講俾當地國民聽。
明知唔會開戰。這個假話咪唔會拆穿囉。
等同跌了落地拿翻咋沙

勢均力敵 .... 佢係咪80年代返黎架

人口空洞的跟美狗國家
不自量力的澳犬
Come on

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-5-5 01:03 AM 發表
《悉尼先驅晨報》報道說,在去年4月,澳大利亞少將亞當·芬德利向澳大利亞特種部隊所做的機密簡報會上大肆鼓吹“中國威脅”論,還揚言:“他們(中國)知道西方民主國家有和平,但要是他們一旦踩過界的話,我們就會生氣,然后我們就會轟炸他們”。

報道稱,該場簡報中有約20多名特種部隊官兵在場。芬德利稱,中國是主要的威脅來源,是澳洲自二戰以來首次遇到“勢均力敵的對手”。(是的你沒看錯,他認為中國和澳大利亞“ ...
小丑級演員陸續登臺

On9都有個限度,唔到你唔佩老美兩大傻犬之一嘅澳洲犬。

習主席已簽署同澳洲斷交,裂澳入黑名單國,將會調走一切在澳的中國投資及中國的澳洲留學生,,相信澳洲的人民要為佢地選個黐線政棍埋單了!

不排除澳洲好快會有中國撤僑潮!

https://youtu.be/vVvDU7d4uV0

就連KoL albert ip都被朋友勸撤回中國,但澳洲根本而家封關限制出入境,再者人,年紀大了,要再移民,已有心無力。。。。。。

說明,移民澳洲的悲歌!希望佢可早日撒離啦!

勢均力敵!據我所知,澳洲軍力連台灣都不如,“民主”真是好東西,哈哈哈哈哈哈~

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2021-5-7 06:08 PM 發表
勢均力敵!據我所知,澳洲軍力連台灣都不如,“民主”真是好東西,哈哈哈哈哈哈~
民主,原來係來係國民同意接受大話治民的意思喎!

陸克文時代的澳洲發展最好,但利用反華拉票的政棍上場,就把澳洲由天堂拉至地獄!

而莫里森黨派的人員,更有幾個被指控懷疑涉及強姦添

民主,你好醜陋呀!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-7 06:15 PM 發表

民主,原來係來係國民同意接受大話治民的意思喎!

陸克文時代的澳洲發展最好,但利用反華拉票的政棍上場,就把澳洲由天堂拉至地獄!

而莫里森黨派的人員,更有幾個被指控懷疑涉及強姦添

民主,你好醜陋呀!
看來澳洲和當年的南非很相似呀~

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2021-5-7 06:18 PM 發表

看來澳洲和當年的南非很相似呀~
同台灣都好似

兩邊的領導班子似賊黨,
莫里森那班有幾名成員性侵,都唔洗落台
而澳軍涉嫌在阿富汗犯屠殺平民罪,似乎都好似冇事,反而為正義而發聲的軍醫,就好似被控叛國?

好賊呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]