• 瀏覽: 30,699
  • 回覆: 495
  • 追帖: 3
+11
咁低人工請佢哋黎做傭人,都係岐視啦,應該10萬個月請佢哋做CEO

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-5-4 11:41 PM 發表

什麼叫歧視?呢班馬騮本身就乞人憎,個個禮拜通街坐,又唔注重衛生,成班野人咁,唔打針害死其他香港人呀,有病就死返去菲律賓食香蕉啦!
多謝你講出了事實和重點

777, 真係唔係浪得虛名,係堅㗎

乜會聽民意嘅咩!咪又係阿爺叫嘅。

今日好似又有二個菲傭中左, 呢的菲傭, 成日係灣仔襯埋的印度佬, 全部高危, 最好香港就全面封關, 乜人都唔比出,入, 一了百了!!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-5-5 00:18 發表
其實全部高危地區入境都要打,唔應該只係外傭。
x2

引用:
原帖由 teddy88hk 於 2021-5-5 02:01 AM 發表

直頭拍得住鴉時期既領導人

仲要中國而家咁既國勢

都可以咁
完全正解!

菲外長此言的.....""真意""....在此!

以呢件極品的政治腦智商+品性,
聽得明才怪!香港有得救才怪!

淨係睇呢班所謂高官已經笑爆嘴

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-5-4 11:41 PM 發表

什麼叫歧視?呢班馬騮本身就乞人憎,個個禮拜通街坐,又唔注重衛生,成班野人咁,唔打針害死其他香港人呀,有病就死返去菲律賓食香蕉啦!
點解你成編同美帝返亞裔一樣。

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-5-5 12:51 AM 發表

得深黃暴徒先會有民怨
派一萬會俾人話政府俾錢你去死
講咁多做乜啫你打咗針未呀
淨係喺度鳩噏

賓賓傳播病毒!
鬼佬最鐘意玩賓賓,所以佢地之間傳得會好快!

港府要快D推行清除賓賓佣工啦,改為引用其他地區。

引用:
原帖由 tinnit 於 2021-5-4 11:50 PM 發表
呢個菲律賓外長洛欽 係著名反華舔美的汪汪..
睇過片唔似喎

引用:
原帖由 lotusbilly 於 2021-5-5 01:35 AM 發表
外傭個個 星期集會, 打針可以保護自己, 保護其他人, 點歧視。
你確定打咗針就冇事冇?
500十1就打曬啦
真係笑話一件

一係全部來港working visa, 包括外傭,誇國企業外籍行政人員,都要來港前注射疫苗!

其實啱 外國來港工作一樣要打 尤其英美班人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]