• 瀏覽: 6,031
  • 回覆: 112
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-4 09:39 PM 發表

反修例風波後,多間大學學生會「斷莊」,香港大學早前一人內閣多次落敗後,近日再有學生參選,新候選內閣名為「薪燧」,有4名成員。補選諮詢大會今

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210504/466326808120266752682350.jpeg/pTE7mu0Epa_d7sQujNUAdRgX_3ypGC817uqZF-7qmRc?v=w1280r16_9
只係不會主動舉辦有違法風險嘅活動,冇話唔會參與。
仲講要守住屬於大學物業嘅學生會大樓。
成班人仲係死性不改。

熱賣及精選
學生會!係咪全大學生一人一票選出黎先

摺能埋去啦

之前話共治㗎?
講到大東亞共榮圈咁㗎喎

內閣名“薪燧”:用燧石點起柴草。好有攻擊性嘅名。
又想戰火重燃?

校方都係不代收會費,收回會址 算狗數啦畜生

做人不可太盡……做事要留餘地……凡事太盡……
緣份勢必早盡……不留餘地……終會斷絕自己……
風水輪流轉……遇方便時行方便……得饒人處且饒人……
DLLM唔係淆底下哇?

齊上齊呀L樣,快d集體自焚啦😂😂😂😂

引用:
原帖由 燊輝 於 2021-5-5 03:58 AM 發表

根本就冇辦法確認參與活動人仕邊個係人邊個係鬼,前年遊行已經多個例子啦,尊心讀書吧。
係啊,班曱甴就係諗住無法確認,你捉我唔到,所以就放心燒搶打砸、日日暴動、甚至無差別屠殺香港市民

香港曱甴,時代垃圾。

引用:
但強調須在法律風險及言論自由中取平衡,盡量低調處理外務,不會主動舉辦有違法風險的活動。
講好左既違法達義呢!?

香港曱甴,時代垃圾。

咁奶

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
學牲會都係為咗糧支啫

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-5-4 10:25 PM 發表

郭永皓認為,學生會與校方應屬平起平坐關係
嘩 好大既官威呀!從來只聽過老師罰學生 冇聽過學生罰老師喎

讀好啲書先講啦!未學行先學走。

引用:
原帖由 cmk0160 於 2021-5-5 07:46 AM 發表

嘩 好大既官威呀!從來只聽過老師罰學生 冇聽過學生罰老師喎
有,學生禁固老師

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-4 09:39 PM 發表

反修例風波後,多間大學學生會「斷莊」,香港大學早前一人內閣多次落敗後,近日再有學生參選,新候選內閣名為「薪燧」,有4名成員。補選諮詢大會今

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210504/466326808120266752682350.jpeg/pTE7mu0Epa_d7sQujNUAdRgX_3ypGC817uqZF-7qmRc?v=w1280r16_9

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]