• 瀏覽: 7,177
  • 回覆: 112
+7
引用:
原帖由 光棍man 於 2021-5-4 09:47 PM 發表
淆底
身體好誠實

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-5-4 10:25 PM 發表
郭永皓認為,學生會與校方應屬平起平坐關係
佢交過稅未?

引用:
原帖由 龍飛天地 於 2021-5-5 12:29 AM 發表
依家啲大學學牲會係咩料,我地班真香港人睇左年幾啦!就算我尼個過期大學本科畢業生都係尼個想法:執7左佢仲好啦
影衰香港

引用:
原帖由 ooqq3 於 2021-5-4 10:25 PM 發表
郭永皓認為,學生會與校方應屬平起平坐關係
平起平坐? 佢個腦係肛門架?

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-5-5 07:12 AM 發表
學生會!係咪全大學生一人一票選出黎先
小圈子選舉

正常係唔會理你
難得學校可以撇甩你班麻煩友,有咩理由再幫你?之後又搞事咁點?又撤你會址?反反覆覆,反而對校方不利
當然,宜家d人中意姑息養奸,另作別論

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-5-4 09:47 PM 發表
淆底
x2

學生會不撚知所謂

引用:
原帖由 imissyousomuch 於 2021-5-5 07:58 AM 發表

身體好誠實
又話公民抗命,無畏無懼嘅

果然有大將之瘋

滅港毒,救大學!

附件

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084230_com.news.on.jpg(140.95 KB)

學牲會唔夠膽衝
仲有無傻西比$支持?

奸邪妖獸的說話,不可盡信。

我這過期大學生也同意執左學牲會

之前果位有犯法咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]