• 瀏覽: 10,640
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
大難臨頭各自飛🖕

熱賣及精選
呢條老政棍精過無尾飛陀,即刻割蓆

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-4 07:23 PM 發表

若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。
泛民貪勝不知輸

支聯會每逢六四倍思金,每年一年一度血濃於水嘅時候 ,點知而家個個都劃清界線…諷刺

哈哈,涼瓜傑傷透yellow object嘅心!

有水齊齊cap

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-5-4 07:16 PM 發表

又話柒爆都唔割既?
用黎昆啲靚仔靚妹去沖之嘛,比人啦左果班衣家唔知有咩感想尼?

第一件事就應該掃7左公民黨上下,尤其仆街師爺傑

咁民主之火咪要熄滅囉!
以後仲有冇人捐錢㗎!
總舵主入咗冊!
而家何俊仁當家又踩熄民主火種!
支聯會以後咪冇哂油水囉!
梁家傑斷人衣食!
尤如殺人父母!
真係喪盡天良啊!

有冇兄弟搵到呢條雙標畜嘅罪證?

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-4 09:42 PM 發表

有冇兄弟搵到呢條雙標畜嘅罪證?
佢好小心,又識玩灰色地帶

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-5-4 07:16 PM 發表

又話柒爆都唔割既?
咁都仲唔割就直係柒爆!

之前就表演難睇食相, 依家就食完唔認數

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-4 07:23 PM 發表

若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。
聞屎派呢十幾廿年一落千丈!唔攪事都係會消失政壇!所以佢哋加入犯暴諗住博翻身!點知會攪成咁啫!

方便
引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-5-4 07:14 PM 發表

有指支聯會的五大綱領及口號涉違《港區國安法》,繼「梁耀忠議員辦事處」早前退出支聯會後,陸續有民主派人士退出,支聯會秘書蔡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504135840262-0504_00822_001_01b.jpg?20210504183612

嘩!一個二個立即畫清界線,驚死身有屎咁。: ...
呢條柒頭見鬼講鬼話見人講柒話,街見到見鍋打鋦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]