• 瀏覽: 13,037
  • 回覆: 176
+6
你班香港凹家鏟有衆籌就好手足核爆都不割

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-5-4 08:11 PM 發表
除左包皮唔割,今次真係乜柒都割 只要支聯會唔搞反中,反共,反政府口號,我依然支持64活動,去記念當時學生運動

ps: 相比香港私了放火行為,64學生運動相對地和平理性非暴力好多
其實你有無真正了解過64,當時同黑暴係一模一樣,殺人放火你知唔知,一車車頭 盔,木棍鐵枝咁車去俾班暴徒,最後係殺左好多公安同解放軍,搶左好多槍,阿爺先無辦法再出動解放軍入城。

引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-5-4 07:14 PM 發表
有指支聯會的五大綱領及口號涉違《港區國安法》,繼「梁耀忠議員辦事處」早前退出支聯會後,陸續有民主派人士退出,支聯會秘書蔡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504135840262-0504_00822_001_01b.jpg?20210504183612

嘩!一個二個立即畫清界線,驚死身有屎咁。: ...
割席了

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-5-4 08:12 PM 發表
梁家傑係正宗見風轉舵嘅小人
睇佢嗰死人樣,做宦官、蠶蟲師爺 入形入格,都唔使化妝 😂

取締這些非法組織 

引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-5-4 07:14 PM 發表
有指支聯會的五大綱領及口號涉違《港區國安法》,繼「梁耀忠議員辦事處」早前退出支聯會後,陸續有民主派人士退出,支聯會秘書蔡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504135840262-0504_00822_001_01b.jpg?20210504183612

原來佢地終於發現64係尾國搞出來

果然係手joke..... 口病患者

睇見都想笑

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-4 07:23 PM 發表
若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。
唔係佢地,香港都冇國安法

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-5-4 07:16 PM 發表
又話柒爆都唔割既?
手足又一次被出賣
真真正正(被)

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-4 07:23 PM 發表
若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。
阿爺14億人都管得掂,唔通會驚你班黃人曱甴

幼曱甴們感受到自己有幾柒未呢

引用:
原帖由 bthk2008 於 4-5-2021 19:14 發表

公民黨班人渣正一冚家產

又割蓆  正宗契弟🤭🤭🤭🤭

幾時都係 “識時務者梁家傑”㗎啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]