• 瀏覽: 13,044
  • 回覆: 176
+6
有指支聯會的五大綱領及口號涉違《港區國安法》,繼「梁耀忠議員辦事處」早前退出支聯會後,陸續有民主派人士退出,支聯會秘書蔡...

嘩!一個二個立即畫清界線,驚死身有屎咁。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0504_00822_001.html

睇下之後有乜發展

又話柒爆都唔割既?

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-5-4 07:16 PM 發表
又話柒爆都唔割既?
話囉,身體很誠實

冇加入,但係年年沿途籌款。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-5-4 19:19 發表
冇加入,但係年年沿途籌款。
袋住先而已,
.
.
不過點交數就唔知啦。

若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。

呢D算唔算割席?

支聯會 係時候收皮 2020-06-30  2300 國安法已經生效,   國安除時可以拉人

引用:
原帖由 victorkc 於 4-5-2021 19:16 發表
又話柒爆都唔割既?
而家係蟻咬唔係核爆,割得

引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-5-4 07:14 PM 發表
有指支聯會的五大綱領及口號涉違《港區國安法》,繼「梁耀忠議員辦事處」早前退出支聯會後,陸續有民主派人士退出,支聯會秘書蔡...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504135840262-0504_00822_001_01b.jpg?20210504183612

嘩!一個二個立即畫清界線,驚死身有屎咁。: ...
罰里班人$。坐一世?

哈……哈

冇野講了

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 4-5-2021 19:23 發表
若非泛民攪黑暴、港獨咁過份,中央都費事理香港,而泛民都唔會有今日下場。
腩炒G聯會,袋袋平安左幾廿年1定比人酸提子

支聯會  與  黎智英  的壹傳媒  都是美國在港的  代理人 間諜!!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-4 07:23 PM 發表
中央都講咗懸崖勒馬n萬次,有啲人就是唔識死,抵

主題標籤 #梁耀忠
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]