• 瀏覽: 4,425
  • 回覆: 37
+2
咁重罪都可以保釋

今次真係逃緊生

做左乜可以顛覆國家政權甘勁

最緊要一網打盡

會否喱8條友已篤灰保平安

引用:
原帖由 asd1957 於 2021-5-4 06:34 PM 發表
警方國安處今年1月拘捕55人,指他們有份發起或參與民主派「35+」初選,涉嫌違反《港區國安法》的顛覆國家政權罪。當中8人

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504150004001-0504_00822_001_01b.jpg?20210504173227

警方國安處今年1月拘捕55人,指他們有份發起或參與民主派「 ...
全香港市民過得困難....我都好有困難....都唔知食咩慶祝好.....中意日韓法德甚至印度菜都食晒....真心好困難諗到有咩好餐廳

中央係咪昂𨳊㗎!
拘捕咗五十五個顛覆國家疑犯!
祇起訴四十七個!
而八個犯同樣罪行的疑犯就唔起訴!
到時辯護律師大條道理!
話國安局不公平對待他們的當事人!
可以立即撤銷控罪!
當庭釋放!

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-5-4 09:05 PM 發表

全香港市民過得困難....我都好有困難....都唔知食咩慶祝好.....中意日韓法德甚至印度菜都食晒....真心好困難諗到有咩好餐廳
你食印度餐呀!
咁飲咗牛尿、食咗牛屎未呀!
如果你飲咗食咗!
就真係乜困難都冇咯!
真係值得恭喜你!

引用:
原帖由 asd1957 於 4-5-2021 18:34 發表
警方國安處今年1月拘捕55人,指他們有份發起或參與民主派「35+」初選,涉嫌違反《港區國安法》的顛覆國家政權罪。當中8人

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210504/photo/bkn-20210504150004001-0504_00822_001_01b.jpg?20210504173227

警方國安處今年1月拘捕55人,指他們有份發起或參與民主派「 ...
全香港人過得困難? 貪腐塗係咪食左屎

睇嚟呢班柒頭已經歸順咗朝廷了

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-5-4 06:48 PM 發表
有得保, 會唔會賣咗手joke
出賣當時係元朗站嘅綠爆肛?

成日都話全港人

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2021-5-4 09:02 PM 發表
會否喱8條友已篤灰保平安
好認同篤灰保平安

依排真係耳根清靜咗好多,人都開心啲,無咁煩

曱甴頭目被收皮中
傳說中果200萬件垃圾黃絲呢?一隻都唔見柒出嚟支持嘅?死L晒呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]