• 瀏覽: 3,154
  • 回覆: 3
+4
唔使怕!
台灣仔祇要有膽量!
飲牛尿、食牛屎!
一定平安無事!
穩袋二十萬港元!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-5-4 09:16 PM 發表

印度人在世界各地的影響力被外界低估.....亞洲及非洲都有印度勢力....!!

例如在加拿大.........印度人口已經有137萬左右........!!
沙地阿拉伯約300萬人口......美國約400萬人口.......英國約200萬人口.......馬來西亞約300萬人口.......和澳洲約40萬人口.等等
全世界有印度移民又點呢?
智商低係永遠冇影響力㗎!
猶太人全球都有!
人數少而智商高!
咪控制了全世界經濟命脈囉!
不過唔係好事噃!
人為財死的實例!
希特拉都演譯過屠殺幾百萬猶太人喇!
海外印度嚤囉差蠢!
才是福啊!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-5-4 10:50 PM 發表

你才是傻人.........海外印度人很聰明........同時多數富裕.......口才及交際應酬駕輕就熟.....!!
尤其海外印度女人.......身材出眾.......樣子俊美較多.........你對外海的印度人有錯誤理解......!!

ON9仔!

外海的印度人播種耕田!
Very good.
https://depositphotos.com/111342262/stock-photo-east-indian-field-workers-in.html

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-5-5 12:51 AM 發表

海外印度人就是健談...........說你想聽的.......避開他不想講.....大家就樂了半天...!!

印度高種姓人......打死都不會掃地及清潔家居.....煮食還可以.....!!
沒有工人根本很難活下來.........沒有印度社會上層的人.......印度商人留下來就無意思呢....!!
現在印度珠寶商人改為網上推銷.........印度人的鬼主 ...
ON99,
馬雲醒過印度人十幾年!
賺得比印度人勁幾萬倍!
印度人網上推銷珠寶!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]