• 瀏覽: 22,955
  • 回覆: 237
行為一開始就係on 9!

因為繼續做 show 都唔會有議員做 😣 

三白眼真係無L用, 要玩梗係玩到底, 咁快收皮。

繼菊花全之後又一件鳩縮

可能用盡捐款, 又唔想自己出錢,不得不中止。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-5-4 06:19 PM 發表
涉民主派初選案、正在還押的民主黨林卓廷,終止就前年元朗7.21襲擊事件,向警務處長鄧炳強提出民事索償。
林卓廷原本聯同8名傷者入稟控告鄧炳強,指控警方在事件中沒有履行職責保護市民,...

曱甴暴徒首領帶隊被毆!
黃社會臣服了

新聞來源連結:
https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2789756/林卓廷終止就7.21向鄧炳強索償
賊叫捉賊

民主黨黑金比庭費梗係唔怕同你打
依家輸左要食自己,三白係仆街但唔係七,佢先唔會自己拎錢出黎打官司

禁快投降唔玩?

林生係咪間接承認自己是錯,唔敢再索償,即是當初犯了錯。

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-5-4 06:26 PM 發表
不過警方會就721向3白眼問責喎。😁
一定要問責,進攻是最佳防守

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-5-4 06:19 PM 發表
涉民主派初選案、正在還押的民主黨林卓廷,終止就前年元朗7.21襲擊事件,向警務處長鄧炳強提出民事索償。
林卓廷原本聯同8名傷者入稟控告鄧炳強,指控警方在事件中沒有履行職責保護市民,...

曱甴暴徒首領帶隊被毆!
黃社會臣服了

新聞來源連結:
https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2789756/林卓廷終止就7.21向鄧炳強索償
林卓廷真係俾人打傷人應該終止喇。就算林卓廷終止嗰八名傷者都一定要企硬呀。

條友籌咗幾百萬告梁振英,而家乜嘢情況?

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-5-4 06:40 PM 發表
一坐監就咩骨氣,咩尊嚴,咩氣炎都冇曬。依家縮吓縮吓咁,變咗隻狗!  六呎四變四呎六!佢呢啲真係叫做羞家囉!
四呎六?重矮過泰迪羅賓

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-5-4 07:50 PM 發表
林生係咪間接承認自己是錯,唔敢再索償,即是當初犯了錯。
三白眼入元朗吹雞搞事, 有晒新聞片, 索償輸咗, 律師費要佢破產.

點解?課左金比你就係為左告鄧生既,有無得回水?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]