• 瀏覽: 22,946
  • 回覆: 237
明知輸硬,無錢打找數,點會不縮沙!

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-5-4 06:19 PM 發表
涉民主派初選案、正在還押的民主黨林卓廷,終止就前年元朗7.21襲擊事件,向警務處長鄧炳強提出民事索償。
林卓廷原本聯同8名傷者入稟控告鄧炳強,指控警方在事件中沒有履行職責保護市民,...

曱甴暴徒首領帶隊被毆!
黃社會臣服了

新聞來源連結:
https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2789756/林卓廷終止就7.21向鄧炳強索償
這是卜街,自己帶人去攪事,現在當自己受害者,佢老母

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-4 06:24 PM 發表
咁咪好囉,唔好吓吓玩對抗
佢有L錢,哩類官司輸9硬

正廢物

跪低咗

打到底啦,自己信的話

如果佢自己係啱!點解要縮⋯⋯得把聲

引用:
原帖由 籠中滴滴西瓜 於 2021-5-5 08:30 AM 發表
如果佢自己係啱!點解要縮⋯⋯得把聲
縮陽

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-4 06:35 PM 發表
 ~佢不嬲都應做時唔做
風頭躉如三白眼難得肯收皮
現在搞笑到連PETER仔都跟著改口風?!
黑暴時期所謂嘅無畏無懼,核暴唔割席嘅手JOKE呢?
你地真係成為世紀大JOKE

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-5-4 06:19 PM 發表
涉民主派初選案、正在還押的民主黨林卓廷,終止就前年元朗7.21襲擊事件,向警務處長鄧炳強提出民事索償。
林卓廷原本聯同8名傷者入稟控告鄧炳強,指控警方在事件中沒有履行職責保護市民,...

曱甴暴徒首領帶隊被毆!
黃社會臣服了

新聞來源連結:
https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/2789756/林卓廷終止就7.21向鄧炳強索償
無得眾籌就縮了

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-4 06:24 PM 發表
咁咪好囉,唔好吓吓玩對抗
佢有L錢x2

曱甴粒水了

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-5-4 06:31 PM 發表
三白眼當日在西鐵元朗站內, 佢牙撚斬斬爆粗口向站外的白衣義士挑機, 呢個畫面可以成為罪證.   
無林焯庭帶隊入元朗,就無721

打L輸咗就話要索賞,DLLM 喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]