• 瀏覽: 3,451
  • 回覆: 77
妖邪國度!

熱賣及精選
帶住氧氣罩都想強人,三哥真利害喔

臨床試驗性行為能否傳播新型冠狀病毒

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-5-4 06:34 PM 發表

愈係快釘之所以愈要執多劑,如果而家唔搞以後冇機會再搞。
師兄醒目、有見地!👍🤗

死前最後願望就係執番劑免費嘅

強姦大國唔係浪得虛名!

响印度染咗疫,已經係九死一生㗎啦!竟然連條命都唔要,強姦咗先算!印度人嘅性需要真係超乎想像!

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-5-4 07:13 PM 發表

師兄醒目、有見地!👍🤗
😅只係抄星爺廿幾年前嘅口水

法治不彰,罪犯又點會識驚呢,種性制度,女性在社會地位低迷

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!
近排死咁多人都唔知幾多屍被姦。又或者患者被姦幾變成屍

性交係印度人唯一文化,
低等生物係咁上下

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-4 02:52 PM 發表

印度的新冠肺炎疫情惡化,醫院床位更是一位難求。印度一名男子確診新冠肺炎要住院留醫,卻突然起色心試圖性侵犯醫院內一名女患者。幸好女患者高聲求救成功,這名性侵未遂的男子獲安排轉院治療,警方指要等這名男子痊癒後拘捕他。

醫院內其他患者聽到女子求救後,馬上查看現場情況,這名男子的不軌行為也遭到制止。當地警方表示已將這名男子記錄在案,並將男子轉送至另一間醫院,和受害人隔開。

但警方表示這名男子仍要接受 ...
低等民族係咁噶喇、同畜牲無異

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-4 05:28 PM 發表

諗住臨死前搵個小妹妹強行爽返幾粒鐘!?

莫非佢聽左呢度啲 ching 講要學九龍灣壯士乜乜乜!?
話事話 refugee 師兄去左邊

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-4 05:42 PM 發表

可能諗住臨死前搵個小妹妹強行爽返幾粒鐘先上路!?

佢好可能聽左呢度啲 ching 講要學九龍灣壯士乜乜乜
要留種唔好蝕, 生個肥肥白白BB

黑暴死全家
引用:
原帖由 janjanjanus 於 2021-5-4 08:01 PM 發表

性交係印度人唯一文化,
低等生物係咁上下
天竺應該核能格式化

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]