• 瀏覽: 8,761
  • 回覆: 153
+3
仲關你英國佬事?

不如講下中英聯合聲明邊條邊段有咩對香港承諾好啦, 白紙黑字等知道下嘛

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-5-4 12:19 發表
我租屋比你住,後來收返,應承你唔管原住客。但問題系原住客系我屋吸毒,放火。咁都唔管得?
形容得貼切。

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-4 12:17 PM 發表
英狗咪對牛彈琴
問吓佢點違反BN0先啦!

You stupid countries really scare of China so much..... keep touching about China every day.... or you guys simply want to brain wash everyone?

引用:
原帖由 paoon 於 2021-5-4 12:29 PM 發表

係唔守唔履行中英聯合聲明,咁又點,吹得我漲咩,唔順打過囉。
成日攞嚟講,不如問條柒頭中英聯合聲明24年後要承諾 D 咩?

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-5-4 12:10 PM 發表
七大工業國外長會議在英國倫敦召開。東道主英國外相藍韜文與美國國務卿布林肯先舉行雙邊會談。 藍韜文在會後說,有討論中國議題,有需要捍衛西方的價值觀,要中國履行承諾,無論是關於中英聯合聲明對香港的承諾,還是其他更廣泛的承諾。 他又說,在可行情況下,英美尋求以建設性方式,以明智和積極態度在例如氣候變化等議...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1589080_1_L_20210504072040.jpg
大陰蒂割而家開始驚BNO引爆內部問題.
黃狗曱甴要走就快啦, 隨時落閘

小陰蒂國都戇撚尻,要中國聽你講,你聽糜蟈講就會

一年前已經講係過期嘅廢紙啦

其實講咪由佢講, 無論點, 佢都係得個講字 

陰國狗又出來吠

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-5-4 12:10 PM 發表
七大工業國外長會議在英國倫敦召開。東道主英國外相藍韜文與美國國務卿布林肯先舉行雙邊會談。 藍韜文在會後說,有討論中國議題,有需要捍衛西方的價值觀,要中國履行承諾,無論是關於中英聯合聲明對香港的承諾,還是其他更廣泛的承諾。 他又說,在可行情況下,英美尋求以建設性方式,以明智和積極態度在例如氣候變化等議...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1589080_1_L_20210504072040.jpg
西方政客,肆意向外指指點點,懶理國內民生政事,虛偽醜態盡現,賤種“模範”。

食屎啦,仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]