• 瀏覽: 39,404
  • 回覆: 628
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 johnchu777 於 2021-5-4 11:28 AM 發表

有案底, 教師,社工實釘牌, 坐完出來乜都無晒.
可以揸bno返袓家傳授風景線

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
熱賣及精選
呢3個根本係人渣敗類,做教師和社工都只係份工來姐,如果係正常人就算咩職業嘅都唔會咁樣對人啦!

10個月太少,受害者一於每人追討一百萬賠償心靈受創

葉建源敢唔敢出黎話政治打壓?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-4 11:17 AM 發表

女教師、男社工等3人,在前年7月7日九龍區大遊行後,見一名女子拍攝示威者,並懷疑該女子是便衣女警,因而包圍禁錮該女子,廚工更摸其胸非禮。3人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210222/440609404937572352920837.jpeg/Bs0h9KTOlUMIrdwczFH_ypC5NAo_oME8Z6p8vEKqfLw?v=w1280r16_9
君子不立危牆下, 自問唔揪得, 跑唔快

呢d 危險地帶,真係唔好去

特別個斷時間, 警察家屬都被人攪

live搶警察槍, 班人個個hi左天拿水

事主執返條命, 算佢好彩

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-4 11:17 AM 發表

女教師、男社工等3人,在前年7月7日九龍區大遊行後,見一名女子拍攝示威者,並懷疑該女子是便衣女警,因而包圍禁錮該女子,廚工更摸其胸非禮。3人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210222/440609404937572352920837.jpeg/Bs0h9KTOlUMIrdwczFH_ypC5NAo_oME8Z6p8vEKqfLw?v=w1280r16_9
今次受害人是女性,為什麼女權份子(風雨蘭)從無大叫"性暴力"?
所以,大家可以看清楚女權份子(風雨蘭)是支持暴亂,支持顛覆國家的極端組織。
消滅女權份子(風雨蘭)!!!

非禮罪最高10年,大庭廣眾幾十個鏡頭對住,事主受辱全程畀人睇晒,何其委屈。
只比非法集結非法禁鐺多坐幾個月,判得太輕了,律政司應上訴首被告刑期,以彰顯保護女性之公義。

征途漫漫,惟有奋斗;
天下虽安,忘战必危。
起碼兩年半起跳啦!

引用:
原帖由 qp08 於 2021-5-4 12:01 PM 發表

非禮罪最高10年,大庭廣眾幾十個鏡頭對住,事主受辱全程畀人睇晒,何其委屈。
只比非法集結非法禁鐺多坐幾個月,判得太輕了,律政司應上訴首被告刑期,以彰顯保護女性之公義。
今次受害人是女性,為什麼女權份子(風雨蘭)從無大叫"性暴力"?所以,

大家可以看清楚女權份子(風雨蘭)是支持暴亂,支持顛覆國家的極端組織。

消滅女權份子(風雨蘭)!!!

加埋非禮都係15個月

社工去禁錮人, 算唔算違反職業操守, 需唔需要釘牌?

對事主作出酷刑行為會唔會判得太輕?

引用:
原帖由 慕雲 於 2021-5-4 11:30 AM 發表

律政司麻煩上一上訴。教畜黑社工呢類受過良好教育o既社會楝樑知法犯法,理應罪加一等。坐得嗰幾個月難以服眾,必須嚴懲方可收阻嚇之效!
呢3件人渣起碼判5年以上... 律政司快啲上訴

抵死

判得咁輕,死曱甴真係好運!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]