• 瀏覽: 11,620
  • 回覆: 224
+5
引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-5 09:43 PM 發表

系阿,有d曱甴可能擔當要職,影響力大,吾似得洗屎坑藍廢老
唔知聽日有幾多隻曱甴被祭旗 判刑坐監呢? 非常期待呀!

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-5 09:43 PM 發表

一條國安法, 不費一兵一卒 ,就可以將顏色革命黑暴曱甴一鋪冚旗!連根拔起! 大陸真係冇得頂! 高招中嘅高招!

引用:

呢個討論區嘅64仔,我諗都應該走唔甩! 肯定要入去坐監!

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-5 10:31 PM 發表

64仔?
你啲同類囉

黑暴曱甴黃畜

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-5-4 09:52 AM 發表
【明報專訊】廣播處長李百全自3月上任後多次抽起節目,據了解,港台昨午起移除在YouTube頻道上播放逾12個月的影片,最先下架的是2020年4月的影片,接着是同年3月、2月。港台工會引述網上有評論形容有關做法為「現代版焚書」。港台重申,有關安排與官方網頁一貫只提供12個月節目重溫的做法看齊。

https://fs.mingpao.com/pns/20210504/s00007/0295429d0460a046951a8927f9ca611e.jpg ...
身有屎

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-5 10:46 PM 發表

吾肯定有冇,但肯定班藍廢老聽日繼續洗屎坑
日日都有曱甴被判入獄,我就日日都好開心!已經持續咗幾個月喇 !爽歪歪呢!

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2021-5-5 10:46 PM 發表

警察加油

引用:

國安處加油!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-5-5 10:15 PM 發表

一條國安法, 不費一兵一卒 ,就可以將顏色革命黑暴曱甴一鋪冚旗!連根拔起! 大陸真係冇得頂! 高招中嘅高招!
想知攬炒十式既真正推手幾時坐監?

相信早已被香港人下載哂備份再轉載

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-5-5 11:58 PM 發表

想知攬炒十式既真正推手幾時坐監?
應該走唔甩啦! 慢慢捉 !除非佢屈蛇走嘅啫!

膽敢刪人哋飛機片?政治 AV 都冇得睇!?😭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]