• 瀏覽: 21,076
  • 回覆: 305
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-5-4 09:34 AM 發表
台軍自認漢光演習電腦兵推加上表演性質濃厚的實兵操練,已經能夠涵蓋所有敵情想定,美方看法則不儘然同意。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210503/465854273817677824964513.jpeg/Ln77ctXvK61ckwuDobdnx8B3GZWDbfeoGFAB-RhQAfk?v=w1280r16_9

美方人士表示,台軍從未 ...
樓主你全部錯哂,如果美軍唔講到台軍咁差,又如何 氹台灣買多D武器呢,又點樣加保護費呢,重知台灣乜都唔掂,交多D保護費就掂,到真係打仗,美國派唔派軍隊都未知。

呢啲咁嘅報告,其實又係揾藉口賣啲過期武器比台灣

有本事就一早打啦,中華民國等了幾十年了

引用:
原帖由 67中國 於 2021-5-5 08:21 AM 發表
有本事就一早打啦,中華民國等了幾十年了
原來你甘想中國人內鬥同死人??大家做晒炮灰你甘開心?

即係叫台灣買夠戰機食自己

最現實說法,美國靠得住,當年蔣介石都唔駛敗走台灣

正喎,既然係咁,快啲收復台灣,統一祖國

美國佬說的無錯
台灣頂不住中國第一波攻擊

除非台灣再加碼500億買老美過期軍備
咁就無問題了-起碼今年內

美國只係講出事實!

引用:
原帖由 海灣失控的考試 於 2021-5-4 07:41 PM 發表
老美講來講去都係叫呆人買多啲老美過期軍火自行抗共,呆人真有福有錢買到老美軍火買唔到老美疫苗。
老尾廢炎完全免費、盟友特別優先享受!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-5-4 09:36 AM 發表
你老尾唔係鳩縮呀嘛?
最梗要買軍備...

第一擊???阿爺嚟真,一日就收皮啦!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-5-4 09:56 AM 發表

但呆蛙相信老尾會保護佢哋
一廂情願

其實🤔.....最想大陸武力攻台嘅應該係.....美國,講得最多就係佢🥴

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-5-5 06:30 AM 發表

而家電子戰大陸仲勁過老尾,優勢已經互換
現時世界各國大力發展高空無人偵察機,就是為了預防衛星被擊落或干擾時仍可取得導航訊息

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]