• 瀏覽: 33,091
  • 回覆: 532
  • 追帖: 1
+12
事實証明大陸人移民多過香港人。

引用:
原帖由 必佬 於 2021-5-4 07:44 AM 發表
關人鳩事,最重要係可以享受民主帶來嘅樂趣
印度係最民主國家, 呢d 民主我寧願唔要

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-4 08:24 AM 發表

能夠呼吸住民主的空氣為西人通渠紮鐵送外賣

就算呢d工種香港都有
去到英國交多d稅都係值得
只要可以享受西方民主
就算要黃畜死全家都係值架

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-4 08:24 AM 發表

能夠呼吸住民主的空氣為西人通渠紮鐵送外賣

就算呢d工種香港都有
去到英國交多d稅都係值得
為西人通渠紮鐵送外賣...

可能係送外賣去西人度俾人紮住嚟通渠呢,啲黃人覺得係過癮又光榮架

咪由得佢哋繼續蠢落去囉,提醒佢哋做乜啫

睇度呢新假新聞,香討啲共奴就到high爆

個邊好食好住,快D去啦

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-5-4 07:47 AM 發表
條路自己揀, 仆街唔好喊.

劏得開心97太多回流
希望政府正視回流問題, 移左民就要限制下, 不要亂當香港人
個個外國人可能又要返來扮香港人

走咗就唔好返嚟,條路自己揀!

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-5-4 07:51 AM 發表
隔離班見到人版,死返香港搲撈

乜水

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-5-4 08:09 AM 發表
呢個好笑🤣,成日屌大陸人但最後又要搵佢地最憎嘅大陸人
笑9人……低死,香港有樓住有工作,為民主  

唔好出噉多呢啲報導,等蟥屍走晒先。

引用:
原帖由 Boris2600 於 2021-5-4 07:40 AM 發表
去年7月至今年1月期間,有7000名港人BNO持有者以LOTR(leave outside the rule)形式,破例可先移居英國。不過,走得急亦代表容易出現問題,《南華早報》近日訪問了一些已抵達英國的香港新移民,發覺他們租屋住已是一個大難題。

https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2020/10/Ariel_FB.jpg
銀行得幾萬蚊,係香港是非常窮的人,點算係中產?

又話不自由,毋寧死。住下劏房有咩問題。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]