• 瀏覽: 13,977
  • 回覆: 196
+4
引用:
原帖由 200888 於 2021-5-4 07:45 AM 發表

而家疫苗係新藥,有乜嘢副作用最少要幾年至10年先知,唔打新藥入身體,就唔準屌政府賓賓差佬,你邏輯上已經係錯誤。
咁你有冇做檢測?有冇用安心出行?

引用:
原帖由 masatse009 於 2021-5-4 02:26 AM 發表
散晒拉, 宜家做咩都無用
拜神,車公之類

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-5-4 04:02 AM 發表
呢個政府, 唔該學下澳洲啦, 人地已經乜人都唔比入, 包括自己國民, 香港政府, 淨係去做好人, 結果到最後又係麻煩到自己。
同你講人權既澳洲第一時間做咗,香港人係咪覺得好on 居呢

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-4 08:11 AM 發表

你六十歲?好多暗病?
我就登六都打完

香港仲有復必泰你選
你唔聽指引,登六不能打科興,有乜事真係咎尤自取。

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-5-4 08:14 AM 發表

講咁多,你幾歲?有暗病?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-5-4 02:09 AM 發表
再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防護中心公布,一名28歲家庭主婦上月4日從印度德里飛抵香港,經過6次檢測

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210503/photo/bkn-20210503233527715-0503_00822_001_01b.jpg?20210503235207

再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防 ...
一個月後先知
下次不如十年後先查到

引用:
原帖由 Moo~ 於 2021-5-4 04:22 AM 發表
明明印度裔男子同菲傭都極可能為本地感染,但就一堆人怪政府點解唔一個月前封關。
自己唔用安心出行協助追蹤完全無責任。
自己唔打疫苗但又要周圍去玩完全無問題。
香港人好野,無得救。
香港人好撲街架!

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-5-4 08:14 AM 發表

咁你搵個指引我知,係話六十前唔好打?
通常你呢啲咁多借口嘅,都係二三十特別多暗病廢青

引用:
原帖由 CAKE-CAKE_CAKE 於 2021-5-4 04:38 AM 發表
隔離嗰21日內連測六次新冠都系陰性?即系現有既或常用既檢測方法檢唔出變種新冠,呢個漏洞得人驚!好X大鍋!!
都未係india變種

引用:
原帖由 Moo~ 於 2021-5-4 04:22 AM 發表
明明印度裔男子同菲傭都極可能為本地感染,但就一堆人怪政府點解唔一個月前封關。
自己唔用安心出行協助追蹤完全無責任。
自己唔打疫苗但又要周圍去玩完全無問題。
香港人好野,無得救。
菲庸不用守限聚,個個星期一大堆集結,公園野餐,唱K跳舞,互相傳染再帶回家,警察不干涉,政府不理,政府政策只是針等港人,依家再爆疫,不是政府問題。那是誰問題?共產黨?五毛?

賊過興兵有能用咩

一早又唔封機埸

引用:
原帖由 ccw222 於 2021-5-4 07:08 AM 發表

我地會放長雙眼睇,一定會放長雙眼睇你中變種病毒的,放心你既身後你D手足會好好處理。有女友或老婆你班手足會好好照顧的。冇既話你倒不如去嶺找返個好位置啦!
大陸查得快
香港就。。。

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-5-4 07:05 AM 發表
又唔聽醫護講封關,政府害死市民。😡
黑醫話只封大陸關,不封機場
你又想誤導?

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-4 08:09 AM 發表

後生世仔咁多借口,唔打無問題,少啲批評別人
你唔怕副作用,我怕,呢啲係藉口??打啲唔知乜嘢入身體,你肯定係正確?
唔打疫苗=唔準批評別人,你條數係點計出嚟?真係夏蟲不與語冰

引用:
原帖由 200888 於 2021-5-4 08:23 AM 發表

你唔怕副作用,我怕,呢啲係藉口??打啲唔知乜嘢入身體,你肯定係正確?
唔打疫苗=唔準批評別人,你條數係點計出嚟?真係夏蟲不與語冰
得啦!後生仔,明嘅!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]