• 瀏覽: 14,023
  • 回覆: 196
+4
死曱甴好消息,又有攬炒了

為己為人,盡公民責任,請盡早打疫苗。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-5-4 03:08 AM 發表

大陸好快比香港傳染印度變種病毒,可以反攻大陸,到時大陸成為另一個印度,放長相眼睇
睇怕到你中印度變種病毒死果時都見唔到

又唔聽醫護講封關,政府害死市民。😡

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-5-4 03:08 AM 發表

大陸好快比香港傳染印度變種病毒,可以反攻大陸,到時大陸成為另一個印度,放長相眼睇
我地會放長雙眼睇,一定會放長雙眼睇你中變種病毒的,放心你既身後你D手足會好好處理。有女友或老婆你班手足會好好照顧的。冇既話你倒不如去嶺找返個好位置啦!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-5-4 02:09 AM 發表
再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防護中心公布,一名28歲家庭主婦上月4日從印度德里飛抵香港,經過6次檢測

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210503/photo/bkn-20210503233527715-0503_00822_001_01b.jpg?20210503235207

再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防 ...
印度神油

遇上

神級正苦

引用:
原帖由 sam1681818 於 2021-5-4 06:53 AM 發表
為己為人,盡公民責任,請盡早打疫苗。
所以點都好 已去打左

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-5-4 04:02 AM 發表
呢個政府, 唔該學下澳洲啦, 人地已經乜人都唔比入, 包括自己國民, 香港政府, 淨係去做好人, 結果到最後又係麻煩到自己。
澳洲極權國,民主只係把戲!國民你死你事!

引用:

你呢個差仔,都幾無恥!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-5-4 05:52 AM 發表
有排搞
民主大國成日播毒

俾印度玩殘咗

繼續GOGOGO 想睇大爆發

一早就要封嗰幾個關啦!

引用:

放長左雙眼睇所謂支爆放左十幾廿年了

btw師兄為左大陸爆變種,寧願犧牲香港人,真係好本土喎成件事

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-5-4 02:09 AM 發表
再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防護中心公布,一名28歲家庭主婦上月4日從印度德里飛抵香港,經過6次檢測

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210503/photo/bkn-20210503233527715-0503_00822_001_01b.jpg?20210503235207

再有變種病毒流入社區,新一波疫情恐一觸即發。衞生防 ...
都話無可能係「無源頭」架啦,之前果10000多宗感染個案話無源頭果班黃人,自己唔防疫好四圍玩玩食食就算,扮失憶唔講自己去過邊度最賤格,如果唔係政府點解要強推「安心出行」幫助佢哋D失憶症

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]