• 瀏覽: 32,031
  • 回覆: 386
+7
摩佬差害香港,直接禁止摩佬差入境啦,合法居民及非法居民一律禁止入境香港,呢啲唔關人道事,阿差明知祖家疫情嚴重都要返祖家,咁根據香港新入境條例,入境處為香港社會利益,係可以唔俾有香港身分證阿差再入境!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-3 10:04 PM 發表

其實我的意思是應該暫時無限期對印度封關,禁止他們一切的航班來港,而不是只禁止兩星期,因印度已經完全失控,變重病毒不斷輸入香港就大鑊了
係啊,應該學澳洲只要身在印度連本國人也不能入境

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-3 09:45 PM 發表
28歲女子上月初由印度抵港檢疫後回家,昨日始驗出染變種病毒,尖沙咀美園大廈須全幢強制撤離檢疫21天。

點解仲可以有人從印度入境香港架?

新聞來源連結:

https://news.tvb.com/instant/608ffc1c34b031c368ceeb2a/女子上月印度抵港昨驗出變種病毒-尖沙咀美園大廈須全幢撤離檢疫
又係印度!返印度食蕉啦!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-3 09:45 PM 發表
28歲女子上月初由印度抵港檢疫後回家,昨日始驗出染變種病毒,尖沙咀美園大廈須全幢強制撤離檢疫21天。

新聞來源連結:

https://news.tvb.com/instant/608ffc1c34b031c368ceeb2a/女子上月印度抵港昨驗出變種病毒-尖沙咀美園大廈須全幢撤離檢疫
你去check下hkairport.com. 每日重係有好多印度客機來港。正苦搞乜能我都想知。

引用:

新聞來源連結:

多能謝淋病同佢班饞臣

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-3 09:46 PM 發表
唔係禁止左印度航班入境咩?
禁之前淋病同班饞臣中門大開,歡迎變種肺炎來港

引用:
原帖由 炎小子 於 2021-5-3 10:16 PM 發表

係啊,應該學澳洲只要身在印度連本國人也不能入境
正確,對付疫情如同戰爭,不能心太軟

引用:
原帖由 rinrinrinrin 於 2021-5-3 10:17 PM 發表

你去check下hkairport.com. 每日重係有好多印度客機來港。正苦搞乜能我都想知。
唔係掛?

叫你封外國關就係都唔封

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-3 09:46 PM 發表
唔係禁止左印度航班入境咩?
你無看新聞咩???  禁的是正常/常規班次,但報紙報導發覺有D神秘特批航班由印度照飛來香港

引用:
原帖由 ansonkpl 於 3-5-2021 21:58 發表
潛伏期可以成個月,呢個變種病毒真得人驚
但亦有可能係檢疫期後係本地感染?

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-5-3 09:54 PM 發表
鼓勵個印度女子去擁抱林鄭重要狂吻佢。
仲有果班行政會議完,各師長局長

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-5-3 09:54 PM 發表
上月初封左印度關未
未啦,上年初叫封關,上月中先封印度、菲律賓等幾個國家 ⋯⋯ 都唔知要玩到幾時

垃圾印度應該快D滅國啦,唔好累人累物

引用:
原帖由 大林林 於 2021-5-3 10:18 PM 發表

禁之前淋病同班饞臣中門大開,歡迎變種肺炎來港
隨時第五波爆發

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]