• 瀏覽: 3,564
  • 回覆: 81
+6
本港出現首宗源頭不明帶有雙重變種病毒個案,涉及一名居東涌映灣園無外遊紀錄的外傭,其病毒基因與早前從杜拜抵港、首名將變種病...

香港狗磚家,只識馬後炮

又冇良方,又冇好建議,

凍謊黑報又全力配合黑磚家

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210503/mobile/bkn-20210503084159342-0503_00822_001.html

開會瞓覺💤

政府做得最錯就係信班19磚家,同買股信財演1樣

凸手防疫工作交晒比下屬做,下屬全部都陽奉陰違反症苦既,防疫點會唔差劣

一個月前專家已經預警,樓主可能盲撚咗所以有眼無珠扮睇唔到係到鳩嗡當秘笈

何栢良倡暫禁菲律賓印度巴基斯坦航班來港防變種病毒 - RTHK

何栢狗個位真係容易做

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-4 12:38 AM 發表
何栢狗個位真係容易做
冇理會容易得過嗰條廢柴陳無恥啊

源頭不明謎底已解開, 就係嗰個印度老, 根本佢同菲籍友人(即係個護士)就去過東涌

引用:
原帖由 L010986 於 2021-5-4 12:34 AM 發表
一個月前專家已經預警,樓主可能盲撚咗所以有眼無珠扮睇唔到係到鳩嗡當秘笈

何栢良倡暫禁菲律賓印度巴基斯坦航班來港防變種病毒 - RTHK
曱甴又盲了,成年染磚家眼黃人做過乜,死剩把口,弱智又想講自己高明

引用:
原帖由 L010986 於 2021-5-4 12:34 AM 發表

黃人心中黑磚家,吹完一個又一個,猿狗獸吹完,又來存心不良,黃人冇腦弱智白痴,只識食屎

何專家是政府的顧問,如果政府做得不好,何專家有沒有責任?

引用:

黃人跟磚家,齊齊食屎大

附件

Screenshot_20210504_064337.jpg(148.19 KB)

Screenshot_20210504_064315.jpg(149.87 KB)

講得很好!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]