• 瀏覽: 65,302
  • 回覆: 983
+20
引用:
原帖由 一頁濃濃的名錶 於 2021-5-10 07:17 PM 發表
黃屍思路特別清奇!講一大堆歪理,引用同舉例都用錯,又要別人同意佢嘅觀點,唔同意又話人哋係五毛,咁睇穿你身分咪叫仔囉住個BNO反去問主人囉狗糧食囉,做得走狗唔食狗糧食乜吖?
討論已完,你有料既,同你拗多三千貼都無問題,最後你自己都結論"無人可以禁止你身份認同"
仲有咩好講? 但不服輸,逃避問題,玩賴皮,走去玩埋d黃屍,曱甴,狗畜低俗留言,你就請繼續,做人最慘比人睇死。 睇死你係玩賴皮既五毛,你就繼續你既黃屍,曱甴。 討論要討論既野已完,你都無任何反駁既空間,因為你已迫死係個死固同。你只係得番玩賴皮一條出路,請繼續!

引用:
原帖由 faigary 於 2021-5-10 08:17 PM 發表

討論已完,你有料既,同你拗多三千貼都無問題,最後你自己都結論"無人可以禁止你身份認同"
仲有咩好講? 但不服輸,逃避問題,玩賴皮,走去玩埋d黃屍,曱甴,狗畜低俗留言,你就請繼續,做人最慘比人睇死。 睇死你係玩賴皮既五毛,你就繼續你既黃屍,曱甴。 討論要討論既野已完,你都無任何反駁既空間,因為你已迫死係個死固同。你只係得番玩賴皮一條出路,請繼續!
成日話討論已完,但又不停回貼!呢啲咪典型黃屍囉,只可以佢講嘢,講乜都係啱!人哋講乜都係錯嘅!講嘢唔可以俾人駁嘅,駁又話賴皮!"無人可以禁止你身份認同",比如你話你自己係狗,ok冇會駁你!呢個係你對自己身分嘅認同!但你話香港人可以係狗人哋咪插你囉!正如你話自己係香港人但唔係中國人,你鍾意講自己係乜咪乜囉,但你話中國籍香港人可以唔係中國人別人咪插你囉,邊個俾你代表香港人中國人吖,問你國籍你又問人哋叫乜名住邊度,耍無賴咪可以咪可以好似你咁反問人囉!你唔認中國人同我論討中國人香港人托咩,你唔認中國人又係度嘈,都唔知你嘈乜,咪呢啲黃屍走狗先會做昵哋事囉,呢度食呢度屙,黃屍曱甴走啦,咪整臭香港

引用:
原帖由 一頁濃濃的名錶 於 2021-5-10 09:16 PM 發表

成日話討論已完,但又不停回貼!呢啲咪典型黃屍囉,只可以佢講嘢,講乜都係啱!人哋講乜都係錯嘅!講嘢唔可以俾人駁嘅,駁又話賴皮!"無人可以禁止你身份認同",比如你話你自己係狗,ok冇會駁你!呢個係你對自己身分嘅認同!但你話香港人可以係狗人哋咪插你囉!正如你話自己係香港人但唔係中國人,你鍾意講自己係乜咪乜囉,但你話中國籍香港人可以唔係中國人別人咪插你囉,邊個俾你代表香港人中國人吖,問你國籍你又問人哋叫 ...
完全歪曲我既意思,垂死掙扎,話人不停覆自己又做緊乜,笑鬼死人。

又比我睇死,繼續只有賴皮留言黃屍乜狗就係你出路,anyway,好自為之啦!

引用:
原帖由 faigary 於 2021-5-10 09:46 PM 發表

又比我睇死,繼續賴皮黃屍乜狗就係你出路,anyway,好自為之啦!
嚇⋯有人在乎你點睇咩?黃屍曱甴你囉住個BNO返去你個祖國啦,有狗糧吃𠺢!

直接返印度

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-5-10 10:04 PM 發表
支持利君雅
討論已完

霸左個版咁耐,都唔記得支持利君雅,加油!

支持利君雅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]