• 瀏覽: 3,396
  • 回覆: 53
+3
只是挑戰美國的“秩序”,
美國不代表國際

吓? 佢想點嫁。

邪惡聯盟既文化中並無虛偽醜陋卑鄙無恥等形容詞,在邪惡政棍眼中只是一種手段
講求道德的中華文化對於邪惡聯盟來說是愚蠢的肥豬,應合力屠宰分豬肉

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-5-3 01:38 PM 發表
七國集團(G7)今日起一連三日,在英國倫敦舉行外長會議,中國及俄羅斯將會是焦點議題。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2021/05/facebook_704x369__2021050310404364445.jpg

尼條友一時一樣,係咪精神分裂?
又要對抗,又要合作。
又要一個中國,又要大賣軍 ...
呢條粉豆都唔知自己講緊乜

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-5-3 01:38 PM 發表
七國集團(G7)今日起一連三日,在英國倫敦舉行外長會議,中國及俄羅斯將會是焦點議題。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2021/05/facebook_704x369__2021050310404364445.jpg

又要對抗,又要合作。
同美國核戰

引用:
原帖由 秋天一鳳凰 於 2021-5-16 01:28 AM 發表

呢條粉豆都唔知自己講緊乜
奧巴馬時代嘅舞能勇 B-Team。
二流外交人員

附件

IMG_20210515_110130.jpg(76.45 KB)

即係叫啲馬仔上,大佬我响後頭助威!

引用:

又要對抗,又要合作。
你老美你自己靚攪震炸,戇能鳩鳩, 食屎吧啦

簡單即係話無任何國家可以超越老尾, 想既話要跟佢地所謂國際規則, 但最攪笑佢地自己定既規則自己都唔守, 人地跟遊戲規則玩, 你玩唔贏就棄權, 或者唔比對方落場玩. 所謂白人至上咪就係佢地要晒, 其他人唔可以有. 一係贏一係輸, 但中國人係講中庸之道, 有錢咪大家一齊搵, 唔好郁下隻抽, 隻抽唔得, 又搵契弟圍中國, 圍唔贏又不斷抹黑中國, 造假新聞.

西方國家好多都係思覺失調, 一面同你合作, 一面同你作對, 邊可以咁, 一面支持一中政策, 另一面又煽動台灣省攪小動作, 又叫D契弟幫手攪風攪雨, 對相方有利益咪唔對抗, 唔合作, 大家各自各做, 你又想係中國搵著數, 又要人地跟規則玩, 人地係聯合國傾, 你又唔來, 要係自己好似班師奶咁買餸夾價, 搵D夾價專員幫手(老尾兄弟), 你又唔比錢人地買餸, 仲要人地買埋你個份, 佢既利益要係晒, 盟友都無利益點幫你圍堵中國.

本身攪台灣省, 攪台海, 已經違反左中國利益. 你既利益就係台灣省唔和平有戰爭, 但已經違反中國核心利益, 根本呢個問題係無可能有共識, 一面行動做緊反對一中政策, 另一面又口術話支持一中, 自打嘴巴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]